Medewerker klantenservice
Roompot
Goes, NL
6 dagen geleden
source : Joof.nl

Wil jij aan de slag als klantenservice medewerkerbij een leidende aanbieder van vakantieparken? Heb jij alsklantenservice medewerker écht aandacht voor gastvrijheid, serviceen digitale dienstverlening?

Dan zijn wij op zoek naar jou. Op onzeafdeling Gastenservice werk je samen met andere leuke, ambitieuzeen deskundige collega's aan één doel : uitstekende service verlenenaan iedere gast.

Gasten weten ons telefonisch te vinden, maar ookper e-mail, WhatsApp, chat of via social media. Jij gaat op allekanalen aan de slag, maar geen zorgen : niet tegelijkertijd.

Daardoor blijft je werkdag lekker afwisselend. Met jouwonovertroffen communicatieve vaardigheden behandel je iedere gastzoals jezelf behandeld zou willen worden en maak je waar wat jebelooft.

Je stuurt de gast niet van het kastje naar de muur, maarlost het probleem zelf op, ook als het gesprek daardoor wat langerduurt.

Uiteindelijk staat er één ding voor jou centraal en dat isde optimale gastbeleving. Je werkt in teamverband, maar kandaarnaast ook goed zelfstandig werken.

Met jouw positieve,proactieve houding zorg je voor een glimlach bij zowel een tevredenals een ontevreden gast.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier