Voedingsassistent(e) in ziekenhuis te Eindhoven
Recruit a Student
Eindhoven
6 dagen geleden

Het bedrijf

Onze opdrachtgever is het grootste algemeen ziekenhuis van Eindhoven. Zij zijn een modern, gastvrij, topklinisch opleidingsziekenhuis.

Werken bij het ziekenhuis betekent werken in een open, gastvrije en bovenal deskundige omgeving.

De baan

Als voedingsassistent(e) zullen je werkzaamheden bestaan uit het klaarzetten, uitserveren en rondbrengen van eten en drinken.

Hieronder valt ontbijt, lunch en avondeten met tussendoor koffierondes.

Je hebt direct contact met de patiënten en helpt hen door bijvoorbeeld verpakkingen open te maken, vlees te snijden of een boterham te smeren.

Daarnaast vervul je allerlei aanverwante zaken zoals het ophalen van dienbladen, het bijhouden van gegevens over het eten en drinken op een vocht-

en voedingslijst en zorg je ervoor dat de omgeving schoon wordt achtergelaten. Het is een zeer verantwoordelijke baan omdat patiënten vaak een gepersonaliseerd dieet hebben.

Diensten

Je werkt gemiddeld 2 tot 3 dagdelen per week, ook in het weekend.

In één maand dien je 4 weekenddiensten te draaien. Dit kan bijvoorbeeld om de week 2 diensten zijn, of ieder weekend 1 dienst.

De diensten zijn doorgaans van 7 : 15 uur tot 13 : 45 uur en van 13 : 45 uur tot 20 : 15 uur.

Belangrijk :

Je dient 7 dagen beschikbaar te zijn, waarvan je gegarandeerd 2 dagdelen wordt ingezet.

Het werkrooster wordt ruim van te voren kenbaar gemaakt, zodat er rekening kan worden gehouden met de persoonlijke agenda.

Graag ontvangen we een CV mét foto .

Jouw profiel

 • Je hebt ervaring in de zorgsector.
 • Je bent minimaal 6 maanden beschikbaar.
 • Je bent ook in het weekend beschikbaar.
 • Je bent woonachtig in Eindhoven.
 • Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je houdt overzicht in een hectische omgeving.
 • Je onderschrijft de kernwaarden van het ziekenhuis : gastvrij, aanspreekbaar, betrouwbaar, gedreven, deskundig en grensverleggend.

  Overige info

  Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van het integriteitsbeleid, een Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG)*

 • VOG Wanneer iemand omgaat met vertrouwelijke gegevens, geld of goederen kan een bedrijf vragen om een VOG. Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) geeft aan dat jouw gedrag geen belemmering vormt voor een bepaalde functie.
 • Je krijgt een VOG als uit onderzoek blijkt dat je geen strafbare feiten op jouw naam hebt staan. Een Verklaring Omtrent het Gedrag staat ook wel bekend als bewijs van goed gedrag.

  Geplaatst op 2019-02-14

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier