SAP Developer
Ordina
Nieuwegein, Netherlands
10 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs
 • Wat wij bieden (o.b.v. 40 uur) een bonusregeling; keuze tussen een auto van de zaak of een reisvergoeding; een pensioenregeling, waar jij niet verplicht aan hoeft bij te dragen;
 • 20 wettelijke vrije dagen per jaar + 7 aanvullende vrije dagen via flex benefits; flex benefits, waarmee je zelf arbeidsvoorwaarden aanpast aan jouw persoonlijke wensen, en;
 • thuiswerkmogelijkheden, als het past voor onze klant. Wat jij meeneemt een hbo-diploma; een bewezen trackrecord als SAP Technology Consultant;
 • actuele kennis van Javascript / HTML / CSS, en; ervaring met mobiele toepassingen zoals SAPUI5 / OpenUI5, Gateway en OData.

  De uitdaging Met innovatieve en ambitieuze oplossingen help jij onze klanten bij het uitvoeren van technische SAP-projecten.

  Jullie bouwen samen aan nieuwe initiatieven,naast dat jij strategische aanbevelingen doet omtrent de ontwikkelingen op het gebied van technische architectuur, Mobile, SAP Real-Time dataplatform en cloudoplossingen.

 • De tevredenheid van jouw klanten neem je naast de uitvoer van taken in de backoffice dan ook uiterst serieus. Dit is jouw topbaan realiseer zichtbare vernieuwing bij de grootste bedrijven van Nederland en werkin hechte teams met betrokken mensen;
 • meteen een contract voor onbepaalde tijd, flexibele arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen, en; neem verantwoordelijkheid en het voortouw in de totstandbrenging van een renderende businessondersteuning.

  Dit ben jij Jij kunt als SAP Developer de technische impact van wijzigingen en architectuurkeuzes begrijpelijk uitleggen, mede dankzij je ervaring met het ontwikkelen van front-end applicaties.

  Je raakt dan ook niet uitgepraat over je vakgebied en volgt de nieuwste trends op de voet. Met jouw klantgerichtheid en oog voor duurzaamheid ben jij dé betrouwbare en benaderbare SAP Developer, die voor elke technische uitdaging een creatieve oplossing bedenkt.

  Waar ga je aan de slag Bij Ordina SAP werk je in het digitale bedrijfshart van aansprekende klanten in de zorg, financiële dienstverlening, overheid en industrie.

  Onze dynamische en hechte SAP-teams kennen een ongedwongen sfeer en veel vrijheid. Heb je een goed idee? Dan geven we je graag volop ruimte om dat uit te werken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier