Service-monteur internationaal
Randstad Recruitment Center
GOES, Zeeland, NL
6 dagen geleden
source : Monsterboard

Functieomschrijving Techneut in hart en nieren, avontuurlijk aangelegd en word je blij van het oplossen van problemen voor jouw klanten ?

dan is een baan als internationaal service-monteur iets voor jou. Wat bieden wij ? Een mooie afwisselende baan als servie-monteur bij een flexibele organisatie met een goed team enthousiaste collega’s die er staan als het nodig is, korte lijnen intern, binnen engineering montage en service Ruime mogelijkheden om door te leren binnen het vakgebied Een marktconform salaris volgens de CAO Metalektro (€ 1900,- € 3100,-) Wat ga je doen ?

Als Service-monteur werk je aan funderingsmachines en aanverwante componenten in zowel Goes als bij de klant op locatie.

De werkzaamheden bestaan uit onderhoud, assistentie en instructie geven, storing zoeken en repareren. Na een gedegen inwerkperiode door collega's ga je zelfstandig als service-monteur op pad.

Dit zal vaak met een luxe goed ingerichte service bus zijn, waar nodig kan dit ook reizen met het vliegtuig zijn. De machines bevinden zich in veel verschillende landen, binnen Europa maar ook in Amerika, Australië, India en Rusland.

Je maakt deel uit van een jong team van ca. 8 service-monteurs, onder leiding van de service coördinator. Wat vragen wij?

 • een afgeronde opleiding MBO 3 / 4 op het gebied van bijvoorbeeld Mechatronica, Werktuigbouw, Landbouwmechanisatie een zelfstandige verantwoordelijke werk houding;
 • goed kunnen werken in een groep, maar ook alleen; oplossingsgericht denken en doen op een veilige manier; je werkt op een veilige manier met onderdelen, gereedschappen en machines bij de installatie van en service aan funderingsmachines;
 • in goede staat houden van de te gebruiken gereedschappen en ander materieel; naleven van de veiligheidsvoorschriften; ervaring is een pré, maar de juiste mentaliteit is het belangrijkst;
 • kennis van Engelse en / of Duitse en Nederlandse taal. Korte beschrijving van het bedrijf Onze opdrachtgever ontwerpt, produceert en levert multifunctionele funderingsmachines vanuit Goes over de gehele wereld.

  Bijna 60 jaar ervaring op het gebied van de verschillende funderingstechnieken ligt ten grondslag aan de ontwikkeling van al onze producten.

  De machines zijn verkrijgbaar in verschillende makelaarslengte en met bijbehorende accessoires zoals boorkasten, ring vibratoren en aggregaten en worden gebruikt op de on- en nearshore markt.

  Sollicitatieproces Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast over de functie als internationaal service-monteur?

  Reageer dan snel met een korte motivatie en een recent CV. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Ed Casteelen via of techniekzuidwest# Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Sollicitatieprocedure Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

  Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier