Magazijnmedewerker
Recruitnow
Dronryp, Nederland
7 dagen geleden

TECHNISCH MAGAZIJNMEDEWEKER GEZOCHT BIJ FRIESLANDCAMPINA DRONRIJPHeb jij ervaring als magazijnmedewerker en heb jij affiniteit met techniek?

Dan hebben wij de idealevacature voor jou!FrieslandCampina Dronrijp gaat een nieuw systeem (SAP) integreren. Hierbij worden er een aantalveranderingen verwacht binnen het magazijn.

Als technisch magazijnbeheerder ben jijverantwoordelijk om het magazijn in te richten naar de standaarden van het nieuwe systeem.

Hierbijmoet het magazijn opnieuw ingericht worden, de producten coderen, controleren of de producten noggebruik worden en contacten onderhouden met leveranciers.

Het is belangrijk dat je communicatiefvaardig bent wegens de interne en externe contacten met collega’s en leveranciers.

FUNCTIE EISEN- Werkervaring als magazijnmedewerker- / logistiek medewerker- Afgeronde technische opleiding is een pré- Ervaring met SAP is een pré-

Communicatief sterk- Durft initiatief nemen- Kennis van Excel is een préWAT BIEDEN WIJ?- €14,29 bruto per uur- Reiskostenvergoeding €0,19 per km (max.

€11,40 per dag)- Contract tot eind 2018FrieslandCampina is een internationaal bedrijf met een sterk lokaal karakter : mensgericht,benaderbaar en open.

FrieslandCampina wil een inspirerende en betrouwbare werkgever zijn die zorgtvoor kansen, een goede en veilige werkomgeving en relevante training en opleidingen.

Metgemotiveerde en goed opgeleide mensen kan FrieslandCampina meer uit melk halen. Daarom staathet inspireren en motiveren van de medewerkers en het bevorderen van ondernemerschap bijFrieslandCampina hoog in het vaandel.

FrieslandCampina is altijd op zoek naar nieuw talent, in alle mogelijke disciplines van de onderneming.Je wordt op waarde geschat en je wordt geholpen om jouw kennis en kunde optimaal te ontwikkelen.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier