Schoonmaak
Hago
Klundert, NL
2 dagen geleden

Betreft : schoonmaak, schoonmaker, schoonmaakmedewerker, parttime

Voor een van onze klanten namelijk Surplus locatie Mauritshof in Klundert zoeken wij een medewerker schoonmaak. Wij zoeken iemand die beschikbaar is van maandag tot en met vrijdag van 7.

00 tot 11.00 uur. Je werkt 15 tot 20 uur per week.

Wat doet en wie is Surplus?

Surplus heeft op locatie Mauritshof een woonzorgcentrum. Op 3 verschillende afdelingen zijn totaal 24 kamers beschikbaar.

Deze kamers zijn geschikt voor mensen met een intensieve zorgvraag, bijvoorbeeld ten gevolge van dementie. Ook beschikt deze locatie over onder andere een dagbesteding, fysiotherapie en zelfstandige huurwoningen.

Ben jij onze nieuwe schoonmaak topper?

Werken bij Hago zorg is allesbehalve enkel en alleen werken in de schoonmaak. Het betekent ook een luisterend oor bieden en zorgzaam zijn.

Jij snapt dat er naast het werk ook een praatje met de bewoners gemaakt mag worden. Daarom moet je de Nederlandse taal goed beheersen.

Verder draai jij je handen nergens voor om of het nu gaat om het boenen van de vloeren, de spiegels weer laat glimmen of het sanitair schoon maakt.

Jij doet dit allemaal met een glimlach op je gezicht. Aan het einde van de werkdag gaan jij en je collega’s weer met een fris gevoel naar huis.

Wat bieden wij onze nieuwe medewerker schoonmaak?

 • Je verdient volgens CAO Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf. Dat betekent een uurloon tussen €11,27 en €12,86 vanaf 21 jaar.
 • Na 2 maanden proefperiode krijg je een contract voor onbepaalde tijd.
 • Daarnaast zijn er allerlei mogelijkheden om je kennis uit te breiden door middel van opleidingen. Wil jij groeien in het vak? Laat ons dat weten.
 • Is dit de perfecte baan in de schoonmaak voor jou en wil jij een belangrijk deel uitmaken van het leukste schoonmaakbedrijf van Nederland?

  Solliciteer dan snel via onderstaande sollicitatie knop.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier