Monteur rolstoelen/ revalidatiemiddelen
FlexSupply
Regio Tilburg
5 dagen geleden

Algemeen

Heb jij een probleemoplossend vermogen, technisch inzicht en zie jij het zitten om onze nieuwe monteur revalidatie en mobiliteitshulpmiddelen te worden?

Dan is dit de vacature voor jou!

De organisatie

Je komt te werken bij een commerciële organisatie en leidende speler in de markt op het gebied van revalidatie hulpmiddelen.

Wij zijn gespecialiseerd in advies, verkoop, service, aanpassing, verhuur en beheer om ouderen en mensen met een beperking te voorzien van een hulpmiddel.

Wij zijn een platte, decentrale organisatie met een informele sfeer en een uitdagend werkklimaat.

Jouw baan

Als Monteur maak je deel uit van een enthousiast team dat zich dagelijks inzet met het verrichten van revisie werkzaamheden en reparaties aan mobiliteitshulpmiddelen.

Hierbij kan je denken aan scooters, scootmobielen, fietsen en rolstoelen. Jij reviseert bestaande middelen en assembleert nieuwe middelen.

Je verhelpt storingen en voert noodzakelijke reparaties uit zodat onze klanten tijdig over het juiste middel kunnen beschikken.

Je ziet het als een uitdaging om voor jouw klant het juiste middel te produceren. Verbetervoorstellen worden op prijs gesteld en stem je af met jouw leidinggevende.

Daarnaast draag je zorg voor orde, netheid en veiligheid met betrekking tot de werkvloer.

Mocht je in aanmerking willen komen voor deze functie neem dan snel contact op!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier