Chauffeur wasserij
24/7 Chauffeursdiensten
Den bosch, NL
5 dagen geleden

Werkzaamheden

Als Chauffeur Trekker / Oplegger kom je te werken in ons Centraal Transport team met standplaats Den Bosch. Vanuit hier rijd je dagelijks het land in voor zowel onze hygiëne divisie als de workwear tak.

Dit doen we in twee ploegen : van 6 tot 14 uur en van 14 tot 22 uur. Voor beide bedrijven kennen we wasserijen in Alkmaar, Den Bosch en Deventer, waar we van maandag tot en met vrijdag handdoekrollen, schoonloopmatten en bedrijfskleding wassen voor onze klanten.

Vanuit Centraal Transport worden deze producten opgehaald, evenals andere items die liggen opgeslagen in het Centraal Magazijn in Den Bosch.

Daarna worden ze gebracht naar onze logistieke depots verspreid over Nederland. Hier laad en los je de juiste hoeveelheden en neem je de gebruikte artikelen weer mee terug naar de wasserijen.

Je vormt dus een belangrijke schakel tussen de wasserijen en de depots en zonder jouw werkzaamheden kunnen we onze klanten niet op tijd voorzien van onze dienstverlening.

Functie eisen

We vinden het belangrijk dat er een persoonlijke klik is en jij je draai kunt vinden in het team. Daarnaast zijn we hard aan het groeien en innoveren en moet je daarin mee kunnen bewegen.

 • Je beschikt over een CE-rijbewijs en bent in het bezit van Code 95 of bereid deze bij ons te halen;
 • Als persoon kunnen we je omschrijven als zelfstandig, communicatief en je steekt graag de handen uit de mouwen
 • Kennis van het Nederlandse wegennet is natuurlijk mooi meegenomen.
 • Voordelen

 • Salaris volgens cao textiel verzorging start salaris € 2181 bruto per maand
 • Ploegen toeslag onkostenvergoeding
 • Sparen voor extra werk kleding
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier