Pedagogisch Medewerker kinderdagverblijf Hummeloord (zwangerschapsvervanging) (25,5 uur
KMN Kind & Co - Weesp
Weesp, NL
5 dagen geleden
source : deBanenSite

KMN Kind & Co - Weesp zoekt een Pedagogisch Medewerker kinderdagverblijf Hummeloord (zwangerschapsvervanging) (25,5 uur te MBO geplaatst op 06-09-2019

Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf Hummeloord (zwangerschapsvervanging) (25,5 uur)

Ben jij een creatieve pedagogisch medewerker? Dan is onderstaande tijdelijke vacature (met optie op verlenging via een oproepcontract) misschien je toekomstige baan!

Kinderen begeleiden in hun ontwikkeling :

Een veilige en vertrouwde omgeving creëren. Dat is waar het voor jou als pedagogisch medewerker allemaal om draait. Op kinderdagverblijf Hummeloord in Weesp werk je met kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 4 jaar.

Van kruipende baby’s tot ronddravende kleuters : elk kind zit in een andere ontwikkelingsfase. Jij geeft kinderen vertrouwen en creëert een écht thuisgevoel.

Dankzij jouw inlevings- en observatievermogen zie jij waar kinderen behoefte aan hebben. Dat kan gaan om sociaal-emotionele, motorische en taalvaardigheden die jij aan de hand van de Uk en Puk-

methode stimuleert. Kinderen ontwikkelen zich het best door spelenderwijs van alles te ontdekken en te doen. Jij zorgt met plezier voor :

 • de verzorging en veiligheid van kinderen.
 • nieuwe, leuke activiteiten. Elke dag weer.
 • een omgeving waarin kinderen zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.
 • goed contact met ouders en verzorgers.
 • Werken bij kinderdagverblijf Hummeloord

  Samen met 3 collega’s werk je op kinderdagverblijf Hummeloord in Weesp aan de ontwikkeling van kinderen. Op dit kinderdagverblijf zijn er allerlei voorzieningen voor de kinderen.

  Het pand is ruim en fris ingericht en heeft een grote tuin met voor elke leeftijd een eigen plek, maar natuurlijk mag ook bij elkaar gekeken en gespeeld worden.

  In totaal zijn er 8 groepen. 3 babygroepen (0 tot 2 jaar), 3 verticale groepen (0 tot 4 jaar) en 2 peutergroepen (2 tot 4 jaar).

  Jij zult werken op een verticale groep. Jij en je collega’s doen er alles aan om een veilige en vertrouwde omgeving te creëren.

  De gelijke groepen zitten bij elkaar in een vleugel, wat het kinderdagverblijf kleinschalig maakt. Iedere vleugel heeft een gezamenlijk keuken en speelruimte.

  Beide groepen hebben een eigen groepsruimte om zich in terug te trekken. Door deze samenwerking wordt optimaal gebruik gemaakt van de kwaliteiten van alle medewerkers.

  Jouw werkdagen zijn op maandag, woensdag en donderdag.

  Herken jij jezelf hierin?

  Jij hebt een groot hart voor kinderen. Ze voelen zich op hun gemak bij jou en durven volledig zichzelf te zijn. Ook ben je enthousiast en kun je goed communiceren met kinderen, maar ook met ouders en collega’s.

  In de dynamische omgeving van het kinderdagverblijf weet jij het overzicht te behouden en structuur te brengen. Als pedagogisch medewerker pas je uitstekend bij Kind & Co want je hebt :

 • een relevant diploma; denk aan een mbo-diploma Pedagogisch Werk (niveau 3 of 4) of een hbo-diploma SPH, Pedagogiek, Onderwijsassistent, Pabo of een buitenlands diploma.
 • Bekijk de kwalificatie-eis voor pedagogisch medewerkers.

 • een nog niet afgeronde HBO opleiding die je wel bevoegd maakt om in de kinderopvang te werken. Benieuwd of dit met jouw HBO opleiding kan? Lees dan snel verder.
 • enige werkervaring met kinderen, bij voorkeur in de leeftijd van 0 tot en met 4 jaar.
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • een open en flexibele houding en je communiceert helder en duidelijk.
 • Wij bieden jou :

  Een uitdagende baan met veel ruimte voor eigen inbreng. We zijn niet alleen bezig met vandaag maar ook met jouw toekomst.

  Bij Kind & Co sta je nooit stil. Je blijft jezelf ontwikkelen door scholing, onderlinge feedback en persoonlijke aandacht. Bij ons krijg je :

 • een halfjaarcontract voor 25,5 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • € 2.047,- tot € 2.793,- bruto maandsalaris (schaal 6 CAO Kinderopvang) op basis van een 36-urige werkweek.
 • 8% vakantiegeld.
 • 210 vakantie- en verlofuren op jaarbasis (op basis van een 36-urige werkweek).
 • 24,25 vakantie- en verlofdagen op jaarbasis.
 • een vergoeding van je reiskosten.
 • trainingen en cursussen.
 • een fietsplan, zodat het financieel aantrekkelijker wordt om een fiets te kopen.
 • een bijdrage aan je sportabonnement.
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van een collectieve zorgverzekering.
 • een prima pensioenopbouw.
 • Kind & Co :

  Kind & Co is een organisatie die een gedegen koers vaart en stevig in haar schoenen staat. Heel bewust is onze organisatie een stichting.

  Dit betekent dat we geen winstoogmerk hebben. Wat we verdienen komt ten goede aan ons primaire proces : het bieden van kwalitatief hoogwaardige professionele kinderopvang.

  Dat maakt Kind & Co extra bijzonder.

  Wij bieden met 1700 medewerkers op ruim 300 locaties alle vormen van kinderopvang in het midden van Nederland zoals kinderdagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang.

  Samen met ouders, scholen en andere betrokkenen bieden wij een veilige omgeving waarin kinderen plezier hebben en zich optimaal kunnen ontwikkelen.

  Bij ons zijn kinderen zichzelf.

  Interesse in de functie van Pedagogisch Medewerker kinderdagverblijf Hummeloord (zwangerschapsvervanging) (25,5 uur bij KMN Kind & Co - Weesp regio ?

  Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier