Verkoopmedewerker Non Food Sligro Apeldoorn
Sligro Food Group
Apeldoorn, Netherlands
5 dagen geleden

Dit verwachten wij van jou

Zie jij het als een uitdaging om samen met je collega's de afdeling Non Food een blikvanger van de vestiging te laten zijn?

Wij zoeken gedreven kandidaten met minimaal een afgeronde MBO opleiding (bij voorkeur detailhandel) die willen aanpakken en zeer klantgericht zijn (aantoonbaar in CV en brief) en partitime beschikbaar zijn.

Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke verkoopfunctie met non food producten (foodgerelateerd). Verder heb je gevoel voor commercie en vind je het leuk om (pro)actief contact met klanten te hebben.

Tot slot communiceer je open, ben je representatief en stressbestendig.

Competenties

Je beschikt over de volgende competenties : resultaatgerichtheid, klantgericht samenwerken, initiatief nemen, commerciële gerichtheid en mondeling communiceren.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier