Customs Specialist
Personato
Oostrum, NL
5 dagen geleden

Flex is een wereldwijdetoonaangevende dienstverlener op het gebied van design,manufacturing en supply chain services voor OEM's.

Actief in ruim30 landen met in zijn totaliteit 200.000 werknemers. Flex biedtinnovatief ontwerp, engineering, productie, inzicht inreal-time supply chain en logistiekediensten aan bedrijven van verschillende groottes in diverseindustrieën en eindmarkten.

Vanuit Venray (Oostrum) & Venlobedient Flex met ruim 750 collega’s zijn klanten circa90.000m

Functieomschrijving

AlsCustoms Specialist ben je verantwoordelijk voor alles wat er komtkijken bij Douane gerelateerde zaken. Jij bent aanspreekpunt voorde Douane en je verzorgt de ATR documenten en certificaten vanoorsprong.

Ondanks dat je werkt volgens vooraf vastgesteldeprocedures kijk jij met een kritisch oog en weet jij te verwoordenwaarom er bepaalde aanpassingen nodig zijn.

Jouw kennis isbelangrijk voor het optimaliseren van de bestaandeprocessen.

Naast jouw 'standaard'verantwoordelijkheden wordt regelmatig jouw expertise gevraagdbinnen projecten. Voor de Junior Customs medewerkers ben jij devraagbaak.

Last but not least voer jij douanetechnische internecontroles en audits uit conform de douanewetgeving.

Om in aanmerking te komen voor de rol van CustomsSpecialist breng jij minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijkerol met je mee, daarbij heb jij de nodige kennis opgedaan omtrentdouanevoorschriften en de actuele Europese Douanewetgeving.

Je bentin het bezit van een afgeronde vakopleiding Declarant en hebt hbowerk- en denkniveau. Je hebt daarnaast een goede kennis van zowelde Nederlandse als de Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Hetsalaris is afhankelijk van leeftijd en werkervaring en varieerttussen de €3.350,- en €3.850 bruto bruto per maand. Secundairgezien heb je 31 vakantiedagen, recht op een reiskostenvergoeding,bedrijfsfitness regeling, fietsplan en een primapensioenregeling.

Verder is er de mogelijkheid om jezelf verder teontwikkelen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier