JUNIOR ACCOUNTMANAGER MKB - BANK - GRONINGEN
YACHT
Nederland, NL
1 dag geleden

Over de functie

Voor onze opdrachtgever, een internationaal opererende bank, zijn wij voor de locatie in Groningen op zoek naar enthousiaste starters die zich verder willen ontwikkelen binnen de bancaire sector.

Zorg jij ervoor dat fraude tijdig ontdekt wordt? Blokkeer jij geldstromen die te linken zijn aan de financiering van terrorisme activiteiten?

Wil je alles weten over het witwassen van criminele gelden? Of liggen je interesses meer in het financieren van MKB of Grootzakelijke klanten?

De mogelijkheden zijn talrijk, de weg die je bewandelt bepaal jij!

Meer informatie? Je kunt me bellen of appen op 06 57 77 31 24. Een email sturen kan ook :

Overtuigd en geen vragen meer? Solliciteer dan direct onderaan deze pagina en ik neem snel contact met je op!

Wie ben jij?

 • Je bent (recent) afgestudeerd en hebt een HBO of WO diploma op zak;
 • Eerste werk (of stage) ervaring opgedaan binnen de financiële dienstverlening is een pré, maar zeker niet noodzakelijk;
 • Je bent leergierig en wilt jezelf blijvend ontwikkelen. Zo zal je intern diverse opleidingstrajecten gaan volgen;
 • Je bent analytisch sterk , je legt makkelijk verbanden;
 • Je spreekt en schrijft de Nederlandse taal.
 • Dit zit erin voor jou :

 • Een salaris tussen de €35K en €42K op jaarbasis, incl. vakantiegeld;
 • Je geniet van 25 vakantiedagen;
 • Diverse opleidingstrajecten, gegeven door een opleidingsinstituut van naam;
 • Dé kans om een vliegende carrière start te maken binnen de bancaire sector!
 • Bedrijfsinformatie

  Circa 90 lokale banken vormen het kloppend hart van de organisatie. Zij staan dichtbij de klant en zijn sterk geworteld in de eigen markt.

  Om de bancaire dienstverlening en invulling van de relevante maatschappelijke initiatieven dichtbij de klanten te kunnen organiseren, wordt met 250 marktteams gewerkt, waarin bancaire professionals de kern vormen.

  14 banken vervullen naast de lokale functie ook een ondersteunende / specialistische functie voor de regio. Vanuit deze specialistenbanken worden de lokale banken ondersteund bij de commerciële processen, ontzorgt in het beheer op de klantenportefeuille en gefaciliteerd om de regionale maatschappelijke agenda mede vorm te geven.

  Specialismes die nu nog onder de 90 lokale banken vallen, zijn ondergebracht in de specialistenbank van de betreffende regio.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier