VRW: Maatje gezocht voor jonge vrouw
Abrona
Veenendaal, NL
2 dagen geleden

Omdat het zoveel gezelliger is om bijvoorbeeld samen met iemand te gaan shoppen, te koken, te sporten, of erop uit te gaan, zoeken wij samen met Devota een maatje waar zij mee kan afspreken.

Spreken deze activiteiten jou aan? Dan zoeken we jou!

Devota is een jonge meid van 23 jaar met een vlotte babbel. Zij woont sinds kort bij de woonvoorziening De Shelter. De meeste van haar huisgenoten zijn wat ouder en daarom is het fijn als zij met een leeftijdsgenoot kan afspreken die haar begrijpt en haar interesses deelt voor shoppen, muziek of zomaar wat kletsen.

Devota heeft een lichte verstandelijke beperking. Ze vindt het lastig om haar grenzen aan te geven. Verbaal kan zij zich goed uiten en daardoor hebben anderen vaak niet door wat ze wel en niet begrijpt.

We zoeken een jonge vrouw, die Devota kan ondersteunen om haar grenzen aan te geven. Samen kijken jullie of jullie een klik met elkaar hebben en maken jullie afspraken om regelmatig af te spreken.

Het is handig als je bijvoorbeeld op een dinsdag of op een zaterdag kunt afspreken.

Als jij een klik hebt met Devota dan leer jij een bijzondere gezellige jonge vrouw kennen die ook jouw leven verrijkt. Je mag ook altijd contact opnemen met een van de begeleiders als je vragen hebt.

Stuur voor meer informatie een e-mail naar vrijwilligerswerk abrona.nl of bel of stuur een bericht naar 06-54912479

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier