Mechanisch Constructeur R&D
Edison Projectmanagement B.V.
Almere, NL
3 dagen geleden

Nieuw

Functieomschrijving Mechanisch Constructeur R&D

Als Mechanisch Constructeur houd jij je, aan de hand van schetsen, ontwerptekeningen, interne opdrachten en andere gegevens, bezig met het uitwerken van alle voorkomende detail-, productie-, opstelling- en samenstellingstekeningen.

Jij zorgt voor het ontwerp van hele werkstukken, projecten of delen daarvan. Ook de daarbij horende berekeningen stel je op en de juiste materialen bestel je.

Ten behoeve van de planning geef jij aan Hoofd Engineering door wat de geschatte tijdsduur van je werkzaamheden zijn. Tijdens de werkzaamheden ben je alert op het tijdig terugkoppelen van een overschrijding van de planning.

Functie eisen Mechanisch Constructeur R&D

 • Je hebt een HBO opleiding afgerond in de richting van Werktuigbouwkunde of Industrieel Ontwerp;
 • Je hebt minimaal vijf tot tien jaar aantoonbare werkervaring in de machinebouw;
 • Je heb kennis van en ervaring met 3D pakketten.
 • Bedrijfsprofiel Edison

  Voor lifetime development.

  Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon.

  Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Je krijgt een salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, variërend tussen de €2500 - €3500 ;
 • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison;
 • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,- ;
 • Je krijgt voldoende ruimte voor eigen initiatieven en ideeën.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier