Lead Engineer E/I
Brunel
Groningen, Netherlands
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs
 • Functieomschrijving Als Lead Engineer E / I ligt de coördinatie van het project bij jou. Tevens ben jij inhoudelijk betrokken;
 • je bent eindverantwoordelijk voor het uiteindelijke ontwerp en zult waar nodig mee engineeren. Jouw technische kennis combineer jij moeiteloos met je mensenkennis.

  Jij kunt mensen aansturen en coachen, maar bent ook in staat jezelf continu te blijven ontwikkelen. Als persoon, maar ook binnen projectmatige omgevingen.

  Jij kunt je daarnaast staande houden in verschillende, vaak dynamische, situaties. Dekt bovenstaande omschrijving jouw persoon?

  Dan ben jij mogelijk de Lead Engineer E / I die wij zoeken! Wij zijn continu op zoek naar mensen met ervaring in de wereld van Food, gas, chemie.

  Sustinabillity & strategy die zich verder willen ontwikkelen in deze markt. Je gaat bij een van onze opdrachtgevers in de Industrie aan de slag.

  Jij zorgt ervoor dat een project van begin tot eind volgens wens wordt opgeleverd. Wij zijn altijd op zoek naar Lead Engineers E / I die aan de slag gaan binnen multidisciplinaire teams bij onze opdrachtgevers, zowel in binnen- als in buitenland.

  Met jouw kennis en arbeidsethos zorg jij ervoor dat de klanten van onze opdrachtgevers zich geen zorgen hoeven te maken.

  Jij weet exact wat je moet doen en hoe jij vanuit jouw rol als Lead Engineer E / I waarde toevoegt voor je collega’s in hun verschillende rollen binnen het project.

  Jij kunt het projectteam aansturen, maar ook zelf mee werken door je ervaring als engineer. Daarnaast bewaak je de budgetten en houd je je bezig met het vergelijken en beoordelen van offertes.

  Vereisten Jij hebt : Een afgeronde hbo- of wo-opleiding in een technische richting Ervaring als Engineer in de industrie Leidinggevende capaciteiten Commercieel vaardig Zeer goede communicatieve vaardigheden Een goed organiserend en coördinerend vermogen Gevoel voor stakeholdermanagement Affiniteit met de Food, gas, chemie, sustinabillity & strategy markt Arbeidsvoorwaarden Wij zijn al zo’n 45 jaar actief in de arbeidsbemiddeling.

  We weten dus waar we mee bezig zijn en hoe we jou kunnen laten groeien. Je kunt rekenen op een goed salaris , diverse bonusmogelijkheden en jij geeft zelf je secundaire arbeidsvoorwaarden vorm, evenals het vervolg van je carrière.

  Daarnaast zijn er kortingsopties op verzekeringen en interessante extra's wat betreft sport en cultuur.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier