Groepsbegeleider
de Rooyse Wissel
Oostrum, Limburg, Nederland
3 dagen geleden
 • Een opleiding MBO of HBO richting de zorg (denk aan SPH / SPW, Verpleegkunde, MWD / MZ etc.) en een krachtige persoonlijkheid;
 • dát is wat je nodig hebt! Gedreven groepsbegeleiders die met ons náást de patiënt komen staan. Raak met ons in gesprek, loop een dagje mee en ervaar hoe het is om bij ons te werken!

  WERKLOCATIE : OOSTRUM

  Wat ga je doen?

  Als Sociotherapeut / Sociotherapeutisch Medewerker (ook wel bekend als Groepsbegeleider) bij de Rooyse Wissel ben jij dé stabiele basis van de patiënt.

  Je werkt samen met je collega’s aan de behandeling en begeleiding van patiënten met een TBS maatregel, waarbij het uiteindelijke doel is een veilige terugkeer in de maatschappij, stap vóór stap.

  Je rapporteert over de voortgang, brengt adviezen uit en bent het eerste aanspreekpunt voor de patiënten.

  Wat neem je mee?

 • Afgeronde relevante MBO niveau 4 of HBO+ opleiding in de zorg (zoals MZ, MWD, SPH, Verpleegkunde etc.)
 • Ervaring met groepsdynamische processen
 • Bereidheid tot werken in onregelmatige diensten
 • Je handelt methodisch en resultaatgericht en bent een echte teamspeler
 • Vermogen om duidelijkheid en structuur te bieden
 • Niet alleen de patiënten maken stappen, maar jij ook!

  De Rooyse Wissel investeert namelijk in jouw persoonlijke ontwikkeling en biedt volop trainingen

  en opleidingsmogelijkheden. Met ons online leerplein heb jij bijvoorbeeld de keuze uit meer dan

  Daarnaast bieden wij

 • Veelzijdig werk met een specifieke doelgroep in een informele werkomgeving, waar medewerkers op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen
 • Een goede werkgever, die investeert in innovatie en uitbreiding
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder de onregelmatigheidstoeslag en een aanvullende reiskostenvergoeding
 • Een 28 tot 36-urige werkweek met salariëring afhankelijk van ervaring conform CAO-GGZ, FWG-schaal 50 (HBO+) of FWG-schaal 45 (MBO)
 • Enthousiast geworden, maar nog niet helemaal zeker?

  Eens in de twee maanden organiseren wij een Meet & Greet. Op deze avond kan je kennis komen maken en al je vragen stellen aan verschillende medewerkers! Ook krijg je een rondleiding door de kliniek, zodat je nét wat beter weet waar je op solliciteert.

  Voor data en om aan te melden, kijk eens op onze website.

  Al helemaal overtuigd?

  Is dit de functie waar je naar op zoek bent en heb jij het in je? Solliciteer direct via onze website. Als je vragen hebt kun je een mailtje sturen naar rooysewissel thenextcrowd.

  com. Om alvast een betere indruk te krijgen van hoe wij werken en waar wij voor staan, kan je op deze website alvast onze bedrijfsfilm bekijken en ervaringen van onze medewerkers lezen!

  De organisatie

  De Rooyse Wissel is een centrum voor forensische psychiatrie in Venray. Wij leveren een bijdrage aan een veiligere samenleving doordat we mensen met strafbaar gedrag behandelen en begeleiden.

  De problemen van onze patiënten zijn fors en leiden ertoe dat ze vastlopen in het

  leven, maar zijn voor ons nooit te ingewikkeld. Onze patiënten kunnen opgenomen zijn in de kliniek, onder onze begeleiding wonen of werken,

  of vanuit huis worden behandeld. Iedereen heeft iemand nodig die in hem gelooft : wij geloven in onze patiënten. Wij geloven in de behandeling en de begeleiding die hen leert zich staande te houden in de maatschappij zonder strafbaar gedrag.

  Bij de Rooyse Wissel werken ruim 450 medewerkers en is momenteel volop in ontwikkeling. Het zorgaanbod wordt steeds breder.

  Ons werkgebied strekt zich uit van Limburg tot Zuidoost-Brabant.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier