Pedagogisch medewerker babygroep bij kinderopvang Buitenpret in Etten-Leur
Norlandia kinderopvang
Etten-Leur, NL
2 dagen geleden

Norlandia kinderopvang Buitenpret in Etten-Leur, de naam zegt het al, is een huiselijk en kleinschalig kinderdagverblijf met mooie tuin, waar kinderen van 0-4 op ontdekkingstocht gaan.

Als het kan, en dat is bijna altijd, gaan we graag naar buiten. Een frisse neus halen, samen met vriendjes klimmen, klauteren en ravotten en fijn buitenspeken in de mooie tuin.

Als pedagogisch medewerker op de babygroep zie je in elk kind een kleine onderzoeker. Door samen op ontdekkingstocht te gaan, stimuleer je die nieuwsgierigheid.

Je geeft kinderen alle ruimte om hun fantasie de vrije loop te laten, texturen, materialen en omgevingen te ontdekken, en natuurlijk lekker vies te worden tijdens het spelen.

Wat bieden wij?

Klinkt dit buitengewoon? Dan hebben we goed nieuws, want we bieden je nog meer! Wat dacht je bijvoorbeeld van :

 • een hecht team van gedreven en positieve collega’s met veel kennis en ervaring;
 • je komt te werken op de babygroep en je kunt je ontwikkelen tot babyspecialist;
 • de mogelijkheid om elke dag bij te leren en je te ontwikkelen in je vakgebied, bijvoorbeeld met een cursus babygebaren, pedagogisch coach of volg een opleiding voor locatiemanager;
 • salaris volgens de CAO Kinderopvang in schaal 6, variërend van € 2155,- tot € 2935,- o.b.v. 36 uur per week;
 • en we hebben altijd de intentie om je een vast dienstverband aan te bieden na een tijdelijk dienstverband van maximaal 12 maanden
 • Wat vragen wij?

  Solliciteer je bij ons, dan neem je het volgende mee :

 • veel werkplezier, energie en creativiteit; je vindt het leuk om mee te doen en blijft kinderen verrassen met nieuwe activiteiten;
 • relevante werkervaring is fijn, een proactieve leerhouding en enthousiasme voor ons vak is meer waard;
 • en een passende opleiding op mbo- of hbo-niveau. Check hier je diploma. Verder is het noodzakelijk dat je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kunt overleggen.
 • Scandinavische kinderopvang in Etten-Leur

  Jouw manier van werken sluit naadloos aan op onze Scandinavische visie op pedagogiek. Zo zijn we als het kan graag buiten of halen we buiten naar binnen.

  Vanuit diezelfde visie begeleid je veel (buiten)activiteiten, want je vindt het belangrijk dat kinderen leren over de natuur.

  Denk bijvoorbeeld aan het bijhouden van een moestuin. Norlandia kinderopvang is de enige Scandinavische kinderopvangorganisatie in Nederland.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier