Veilingmedewerker
Werkzoeken.nl
Zoetermeer, NL
3 dagen geleden
source : Joof.nl

Wat ga jedoen?

Als distributiemedewerkerin Naaldwijk ben je onderdeel van een logistiek traject, waarbijiedere schakel van belang is. Je haalt een volle stapelwagen metbloemen op met behulp van een verdeeltrekker.

Via een headset hoorje waar je trekker naar toe moet en eventueel in hoeveel kleinerepartijen de vracht verdeeld moet worden.

Je transporteert je ladingen zet het juiste aantal bloemen handmatig over op de kar van dekoper. Wanneer de kar leeg is, wordt er een nieuwe kar opgehaald.

Nauwkeurig werk, dat altijd onder tijdsdruk goed afgehandeld moetworden.

Voor deze functie van magazijn- / logistiek / transport medewerker zoeken we vroege vogels die de daggoed willen beginnen en graag hun handen uit de mouwen steken.

Dewerkdag start om 06.00 uur en afhankelijk van de drukte varieert dedienst tussen de 3 en 6 uur, waarbij de drukste dagen maandag envrijdag zijn.

De werkdagen en werktijden plannen we altijd inoverleg in. Zo verzorgen we samen de optimale indeling van dewerkweek. En eenmaal ingedeeld, dan ben je ook gegarandeerd vanwerk.

Het gaat dus om een parttime baan die makkelijk te combinerenis!

Waar ga jewerken?

Olympia behoort tot detop 5 van grootste Nederlandse uitzendorganisaties. Het meestwezenlijke onderscheid ten opzichte van onze concurrenten is hetfeit dat Olympia een franchiseorganisatie is.

De Olympiavestigingen worden gerund door zelfstandig ondernemers. Hierdoorkan ik met recht zeggen dat wij nét een stapje harder lopen danonze concurrenten.

Olympia is een algemeen uitzendbureau en dusthuis in alle marktsegmenten. Onze klanten zijn grote(inter)nationale bedrijven, aansprekende lokale ondernemingen enoverheidsinstellingen.

Wijvragen :

 • Je bent minimaal 18 jaar en bijvoorkeur 5 dagen per week beschikbaar;
 • Daarnaast is het belangrijk dat je fysiek sterk en gezondbent;
 • Affiniteit met de logistiek branche endistributie;
 • Om Arbo technische redenen moetje minimaal 1.65 lang zijn;
 • Je bent deNederlandse taal in woord en geschriftmachtig;
 • Daarnaast is het belangrijk dat jehet fijn vindt om ’s morgens vroeg aan de slag te gaan, want dedrukte start gelijk aan het begin van je werkdag!
 • Als je akkoord gaat met alle hardeeisen, dan kan je op de eerstvolgende dinsdag op rondleiding bijhet bedrijf. Elke dinsdag & vrijdag om 08 : 00 uur start er eenrondleiding en daarna hoor je of je mag starten ja ofnee.

  Wat mag jeverwachten?

  In deze functiekrijg je een salaris aangeboden volgens de CAO van RoyalFloraHolland.

  Ben je 23 jaar of ouder, start je met eeneen salaris van €10,28 bruto per uur, na 8 weken wordt dit verhoogdnaar €11,10 bruto per uur.

  Daarbij bouw je bij Olympia vakantiegelden vakantiedagen op die je krijgt uitbetaald. Als jij verder dan 10kilometer afstand woont, kom jij in aanmerking voor eenreiskostenvergoeding.

  Bij Olympia is iedereen welkom. Dusjij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot ouden van iedere afkomst aan een leuke baan.

  We maken graag kennis metje.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier