Productmanager Supplies
Adecco
Nijmegen, NL
3 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Ben jij gedreven, commercieel, enthousiast en professioneel? Ga je hierbij altijd voor het maximale resultaat? Dan willen wij jou graag toevoegen aan het team Supplies!

Voor dit team zijn we namelijk op zoek naar versterking. Na de inwerkperiode mag je aan de slag. Dit begint met het uitbellen om je eigen klantenportefeuille op te bouwen, maar ook bezig zijn met het sourcen en inkopen van deze specifieke productcategorie.

Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor jouw klanten en leveranciers. Jij bent in staat om de productbehoeftes te analyseren en te matchen met het assortiment.

Je bent hiervoor de ideale kandidaat als je een enthousiaste en gedreven teamspeler bent, die van aanpakken weet en van doorzetten houdt!

Wat ga je doen?

 • Het in kaart brengen van potentiële klanten binnen Europa
 • Zelfstandig acquireren, beheren en uitbouwen van je klantenbestand
 • Verstrekken van informatie over producten, prijzen en levertijden
 • Het volledige ordertraject en bewaking
 • Het zoeken van (nieuwe) leveranciers
 • Het inkopen van supplies en het beheren van de voorraad op supplies
 • Het gaat hier om een functie voor 32 of 40 uur per week.

  Wat vragen wij?

 • Een relevante en afgeronde commerciële opleiding op minimaal mbo4
 • Soortgelijke werkervaring en heb je ervaring met de productcategorie supplies dan is dit helemaal mooi meegenomen
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Woonachtig in regio Nijmegen (
 • Wat bieden wij?

  Wij bieden een baan op basis van werving en selectie dus je treedt direct in dienst bij dit bedrijf. Het salaris is afhankelijk van de door jou meegebrachte werkervaring, maar zal zeker netjes zijn! Als secundaire voorwaarden heb je vakantiedagen, vakantiebijslag, een mooie bonusregeling, een collectieve zorgverzekering en goede pensioenregeling.

  Daarnaast heb je de mogelijkheid om jezelf nog verder te ontwikkelen. Ook niet geheel onbelangrijk : er heerst een informele sfeer en de vrijdagmiddagborrel mag hierbij ook niet ontbreken.

  Waar ga je werken?

  Je gaat werken bij een succesvolle onafhankelijke distributeur van zakelijke IT-hardware, supplies en accessoires. Hun klanten zitten door heel Europa en bestaan uit resellers, e-sellers en distributeurs.

  Ze bestaan inmiddels bijna 20 jaar en groeien enorm. Om deze reden is dan ook deze uitdagende vacature tot stand gekomen! Werken bij deze organisatie betekent dat je werkt voor een vooruitstrevend bedrijf met fijne collega’s waar zelfinitiatieven worden gewaardeerd maar ook zeker voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen.

  Hierbij ontvang je dan ook de juiste begeleiding. Naast resultaatgericht werken is werkplezier en humor hier enorm belangrijk.

  Hier draagt de vrijdagmiddagborrel ook aan bij!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier