Meewerkstage Frontoffice, Marketing en Sales
KMM Groep
Lelystad
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als stagiaire frontoffice ben je verantwoordelijk voor taken, zoals het CRM-systeem bijwerken, het salesteam ondersteunen, ondersteuning bieden bij marketingprojecten en werkzaamheden.

Ook ben je samen met het frontoffice team verantwoordelijk voor de klantrelaties. Je kunt vragen verwachten over onder andere onze lespakketten, groepslessen of webinars / evenementen.

Iedere maand is er een teamvergadering en wekelijks een afdelingsoverleg die je bijwoont. Jouw input is bij ieder proces waardevol!

Wat neem je mee?

 • Je volgt een economische opleiding in de richting van bedrijfskunde, commerciĆ«le economie of International Business;
 • Je hebt bent geĆÆnteresseerd in CRM systemen en klantrelaties;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
 • Je werkt zorgvuldig en houdt van administratieve taken.
 • Wat bieden wij?

 • Een afwisselende stage binnen een enthousiast, jong en goed samenwerkend team van professionals;
 • Ruimte voor eigen onderzoeksopdracht;
 • Contacten over de hele wereld;
 • Een stage- en reiskostenvergoeding
 • Wereldschool

  De Wereldschool is onderdeel van de stichting voor kinderen die om verschillende redenen in het buitenland zitten. Deze pakketten voorkomen een (taal)achterstand bij de kinderen zodat zij zonder problemen kunnen instromen bij terugkeer in Nederland of uiteindelijk de mogelijkheid hebben om in Nederland te kunnen studeren.

  Voel je thuis bij KMM Groep

  Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling is onderdeel van de KMM Groep. Werken bij KMM Groep betekent werken bij een snelgroeiende, innovatieve bedrijvengroep met meer dan medewerkers (zowel nationaal als internationaal actief).

  Onze bedrijfscultuur is : open, eerlijk, met volop ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling door het volgen van cursussen en trainingen.

  Niet voor niets is KMM Groep ook dit jaar weer benoemd tot Best Managed Company en ontvingen wij wederom de Gazelle Award.

  We hechten veel waarde aan verantwoord ondernemen en zijn betrokken bij de samenleving door onder andere maatschappelijke projecten te ondersteunen.

  Ook vinden we een goede sfeer belangrijk : er worden regelmatig bedrijfsuitjes en feesten georganiseerd voor alle medewerkers.

  Enthousiast?

  Wij komen graag met jou in contact! Stuur jouw CV en motivatie op naar . Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact met ons op via of -22 99 68.

  21.06.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier