Stedenbouwkundige
Matchpartner
Tiel, Gelderland, NL
2 dagen geleden
source : Jobbird

Voor een Gemeente regio van Tiel zijn wij op zoek naar een Stedenbouwkundige

Heb jij afgelopen jaren kennis opgedaan als stedenbouwkundige en ben jij wel toe aan een flinke uitdaging? Wil je meedenken over duurzame verdichting?

Lees dan gauw verder want wie weet is deze functie wel wat voor jou!

Jij wordt verantwoordelijk voor het 'ruimte maken voor de stad' en gaat ontwikkelingen verbinden op korte termijn met perspectief op de lange termijn.

Je komt te werken in een dynamisch team waar de sfeer professioneel, open, respectvol en collegiaal is. Jij gaat niet alleen aan de slag vanachter je bureau, nee je gaat ook veel samenwerken met stakeholders en de inwoners van de stad.

Met elkaar werk je aan integrale gebiedsontwikkelingen. Dit doe je onder de vleugels van de pilot omgevingsplan, als ware een voorloper voor de omgevingswet.

Je hebt aandacht voor de inhoud, het proces, en je werkt in een functie waarin je onderzoekend en proactief samenwerkt. Je beschrijft de ruimtelijke gevolgen van hoge ambities van de transformatie tot een goed verhaal.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier