Technische dienst medewerker
Luba
's-Gravenzande, NL
4 dagen geleden
source : Joof.nl

Functieomschrijving Bij jouw toekomstige werkgever is geen dag hetzelfde. Je bent het gezicht van Sorma, want jij komt bij de klanten over de vloer.

Hoe kan jouw dag eruit zien? In de ochtend ben je aan de slag als service engineer en in de middag ben je bij een andere klant om een onderhoud aan de machines te verrichten.

De dag erop stel je bijvoorbeeld nieuwe machines in bij een bedrijf. Dit betekent dat je kennis moet hebben van elektrotechniek, pneumatiek, hydrauliek en mechanica.

Ook PLC-systemen komen aan bod. Waar hun eigen technische dienst medewerkers er niet meer uit komen, ga jij verder. Met jouw kennis en ervaring weet je uiteindelijk de storing op te lossen, de machine te repareren of succesvol onderhoud uit te voeren.

Jouw dag zit er weer op en je kan met een goed gevoel naar huis! Je werkdagen zijn van maandag t / m vrijdag. Er worden ook storingsdiensten gedraaid, maar deze zijn goed verdeeld over het team.

Dit is 1x per week : van 17 : 00 tot 21 : 00 en in de ochtend van 06 : 00 tot 08 : 00. Echter blijkt uit ervaring dat er hoogstens 1x per maand wordt uitgerukt tijdens deze diensten.

Functie-eisen Minimaal 2 jaar ervaring in de service van machines Kennis van mechanica en elektrotechniek Je bent klant- en servicegericht Je spreekt zowel Nederlands als Engels Bedrijfsomschrijving Jouw toekomstige werkgever is een bedrijf dat zowel in Europa als daarbuiten een grote speler is.

 • Zij leveren een totaalpakket voor de AGF-branche, namelijk verpakkingen én machines. Je kunt hierbij denken aan weegmachines, verpakkingsmachines en ;
 • Locatie 's-Gravenzande Arbeidsvoorwaarden Goede monteurs weten wat ze waard zijn. Wij ook. Daarom kun je bij je toekomstige werkgever rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden Daarnaast rijd je natuurlijk in je eigen bus met goed gereedschap!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier