Timmerman afmontage
Koninklijke BAM Groep
Wieringerwerf, Nederland
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

Voor de afdeling Realisatie zoeken wij een Timmerman afmontage die op verschillende projectlocaties door Nederland ingezet wordt.

Als Timmerman afmontage werk je mee aan de bouw van onze klant specifieke cleanrooms en operatiekamers. De cleanrooms plaats je bij klanten in de zorg, farmacie of industrie.

De operatiekamers realiseer je bij klanten als ziekenhuizen en klinieken. Samen met je collega’s plaats je de wand- en plafondsystemen en zorg je voor de afmontage van de producten van Interflow zoals het SafetyClean wand- en plafondsysteem of de Flex-OK..

Taken en verantwoordelijkheden :

 • Verricht zelfstandig alle voorkomende assemblage en installatiewerkzaamheden van wand-, deur- en plafondsystemen en voorzieningen in wanden en plafonds
 • Voert de werkzaamheden uit aan de hand van tekeningen en materiaallijsten
 • Overlegt met projectleider wanneer de uitvoering zal gaan afwijken van de specificaties en voorschriften
 • Houdt wijzigingen bij op schema's en tekeningen t.b.v. revisietekeningen
 • Is verantwoordelijk voor kwaliteit van het uitgevoerde werk, gereedschap en veiligheidsmiddelen, alsmede voor de naleving van de veiligheidsvoorschriften

  De projecten van Interflow bevinden zich in het hele land, van Stadskanaal tot aan Geleen. De operatiekamers en cleanrooms worden in een zeer schone omgevingen geplaatst.

  Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een schone en nette werkplek.

  Wie zoeken wij?

  Als Timmerman afmontage :

 • Heb je een afgeronde mbo opleiding in een technische discipline;
 • Heb je technisch inzicht en kun je tekeningen lezen;
 • Hou je van aanpakken, sta je voor vakmanschap en heb je oog voor detail
 • Beschik je over rijbewijs B
 • Heb je minimaal 3 jaar ervaring als timmerman
 • Voor jou is het eind resultaat belangrijk. Je werkt graag nauwkeurig en secuur. Je bent pas tevreden als de klant ook tevreden is.

  Je werkt graag samen met je collega’s en een goede team sfeer . Als je ziet dat het beter of anders kan, dan zal je de mogelijkheid nemen om dit te initiëren.

  Je denkt mee in je werk en de uitvoering van projecten.

  Wat bieden wij?

  Wij bieden een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheden. Je werkt aan unieke projecten, voor maatschappelijk relevante opdrachtgevers in een specialistische omgeving.

  Je krijgt ruimte om je eigen initiatief te ontplooien. Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen.

  Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.

  Over ons

  Interflow is onderdeel van BAM Bouw en Techniek bv. BAM Groep behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa en voert gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit in ruim dertig landen.

  Interflow heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van operatiekamers, cleanrooms, steriele bereidingsruimten en laminar flow kasten.

  In onze ontwerpen gaan gebruikersgemak en slimme technische oplossingen hand in hand. Alles wat we doen, doen we met uiterste precisie en gevoel voor kwaliteit.

  Van steriele opslag tot de verkoeverruimte; Interflow is als ontwerper en leverancier direct verantwoordelijk voor het eindresultaat.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier