Hulpkracht (Vers) Sligro Amsterdam
Sligro Food Group
Amsterdam, Netherlands
4 dagen geleden

Hulpkracht (Vers) Sligro Amsterdam

 • SLIGRO
 • VMBO MBO-Niveau 1-2 Havo / VWO
 • Amsterdam
 • Noord-Holland
 • Functie

  Als hulpkracht op de bakkerij sta je klanten te woord en adviseer je deze (pro)actief over ons assortiment. Je zorgt voor een juiste schappenpresentatie, waarbij in het bijzonder gelet dient te worden op de houdbaarheid van producten.

  Verder ben je verantwoordelijk voor het inrichten van de folderdisplays.

  Werktijden in overleg.

  Ben jij die kandidaat met verkooptalent?

  Wij zoeken kandidaten met minimaal MBO werk- en denkniveau. Je bent in staat om klanten op een nette wijze te woord te staan en hun vragen te beantwoorden.

  De klant staat immers centraal en jij heet hen elke dag weer welkom en geeft hen de aandacht die ze ook verdienen. Jouw klantvriendelijkheid en enthousiasme zorgen ervoor dat inkopen doen gewoon leuk is!

  Verder ben jij minimaal 17 jaar oud en heb je een flexibele instelling.

  Contactinformatie

  Heb je interesse in deze uitdagende job? Dan kan je direct binnen lopen bij de Sligro Zelfbedieningsgroothandel. De adresgegevens van de dichtst bij zijnde vestiging vind je .

  Om je direct te laten weten wat jouw mogelijkheden zijn verzoeken we je een actueel cv en geldig ID mee te nemen. Je kan ook reageren via deze vacature zodat jouw gegevens direct bij onze Vestigingsdirecteur komen.

  Dat kan door jouw cv en motivatiebrief toe te voegen bij jouw sollicitatie!

  Bedrijfsinformatie

  Sligro is onderdeel van Sligro Food Group en bestaat uit zelfbedieningsvestigingen en bezorgservicevestigingen. Sligro gaat voor een duurzame relatie met zijn klanten.

  Daarom vinden wij betrouwbaarheid, nuchterheid en alertheid belangrijke waarden.

  Samen met onze klanten hebben wij één belangrijke passie : goed en eerlijk eten. Sligro Food Group is niet voor niets de grootste retailer voor de Nederlandse horeca.

  Will je meer weten over Sligro Food Group?

  Jobalert

  Geen vacature gevonden die bij je past? Klik dan op onderstaande button om jezelf aan te melden voor onze jobalert. Wij sturen wekelijks nieuwe vacatures die voldoen aan jouw opgegeven criteria.

  Zo blijf je dus altijd op de hoogte!

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier