Rayonmanager regio Randstad
Ruimbaan Uitzendbureau
Gouda Rotterdam, NL
2 dagen geleden

Rayonmanager regio Randstad

Regio Gouda, Rotterdam, Nederland 36 - 40 uur MBO Schoonmaak

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een rayonmanager die de gehele Randstad onder zijn of haar hoede neemt. Als rayonmanager organiseer jij de dienstverlening, en je geeft leiding aan je medewerkers.

Jouw passie is het managen van mensen en het regelen van werkzaamheden. Bovendien gaan er belletjes rinkelen wanneer jij nieuwe commerciële kansen signaleert.

Vereisten :

Jij bent een echte mensen-mens. Jij vindt het makkelijk om contact te maken met mensen en jij hebt fantastische organiserende eigenschappen.

Je beschikt over ervaring in de schoonmaakbranche en hebt een MBO denk- en werkniveau. Samen met jouw team deel jij de beste ideeën met elkaar om de beste oplossingen te vinden voor de gekste problemen.

Jouw analytische blik op situaties helpt je om werkzaamheden te monitoren en rapporteren.

Durf jij te zeggen dat jij onze nieuwe rayonmanager bent? Neem dan snel contact met ons op!!

Solliciteer direct!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier