Werkvoorbereider W
Van Rennes Elektro- & Installatietechniek
Klaaswaal, ZH, Netherlands
6 dagen geleden

Wat kun je verwachten?

Een goedgevulde loonstrook. Een betrokken en betrouwbare werkgever. Een betrokken en betrouwbare werkgever. Een jaarlijks keuzebudget van €500,- waarmee wij jouw sportabonnement of nieuwe fiets betalen.

Aantrekkelijke studieregelingen. Maar liefst 38 vrije dagen. Een moderne werkplek met elektrische sta- / zitbureaus en innovatieve Signify NatureConnect verlichting in een ruime kantoortuin.

En niet te vergeten.. elke maand een gezellige borrel door onze personeelsvereniging!

Wat houdt de functie precies in?

Als Werkvoorbereider W ondersteun je de collega’s bij het uitwerken van een technisch bestek, het technische ontwerp en de werkvoorbereiding voor de montage.

Het lezen en interpreteren van werktekeningen met details en specificaties is voor jou geen probleem. Als een spin in het web werk je in een projectteam nauw samen met de projectleiders, engineers en uitvoering en behoud je het overzicht.

Je bent in staat om met behulp van Bink software werktuigbouwkundige installaties in de utiliteitssector en industrie door te rekenen en te optimaliseren.

Je faciliteert de voortgang van de projecten door alle benodigde zaken voor aanvang van het project te organiseren. Je bestelt tijdig de juiste materialen in overleg met inkoop, huurt benodigd materieel in, plant de werkzaamheden en zorgt voor het aanleveren van de gegevens voor de facturatie.

Je calculeert meer- en minderwerk, brengt offertes uit en zorgt voor een correcte afhandeling.

Wat verwachten wij?

 • MBO-opleiding richting installatietechniek (min. niveau 4)
 • Ervaring met het lezen en opstellen van bestekken
 • Goede norm- en materiaalkennis
 • Relevante werkervaring
 • Ervaring met Syntess Atrium en Binkis een pré
 • Goed planmatig kunnen werken
 • Gestructureerd en flexibel
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier