Werkstudent fiscaal (februari 2022)
BDO Nederland
Hengelo
3 dagen geleden

Jouw uitdaging

Als werkstudent bij BDO krijg je de mogelijkheid om al tijdens je studie werkervaring op te doen in de fiscale praktijk.

Je maakt kennis met alle aspecten van de allround adviespraktijk en doorloopt het gehele traject van de fiscale dienstverlening naar onze klanten.

Het stelt je in staat om jezelf allround te ontwikkelen en te ontdekken of BDO en jij bij elkaar passen. Kortom, als werkstudent leg je de basis voor een carrière als allround belastingadviseur.

Een greep uit je dagelijkse werkzaamheden

 • Je doet ervaring op in het maken van aangiften zodat je in staat bent om je klanten nog beter te kunnen adviseren.
 • Je onderzoekt de fiscale mogelijkheden voor specifieke situaties van klanten en toetst deze aan de huidige regelgeving.
 • Je ondersteunt bij het tot stand komen van een advies voor de klant.
 • De werkomgeving

  BDO biedt een professionele werkomgeving, waarin je kennis en vaardigheden verder ontwikkeld worden. Je werkt in een team van12 fiscalisten van de vestiging Hengelo.

  Landelijk werken bij BDO ruim 300 fiscalisten met veel enthousiasme aan uiteenlopende fiscale vraagstukken. Je werkt in een team aan de opdracht van een klant.

  Onze klantenportefeuille bestaat voornamelijk uit succesvolle ondernemers uit het middensegment. Maar ook grotere familiebedrijven en beursgenoteerde en internationale ondernemingen kunnen tot jouw toekomstige klantenpakket behoren.

  Als werkstudent heb je veelvuldig contact met collega’s van de vestiging en in het land om kennis te vergaren en jezelf te ontwikkelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier