Projectleider Piping Mechanical Rotterdam Europoort
Wanted
Bohrweg 2, 3208 KR, Spijkenisse, NL
8 dagen geleden

Functie omschrijving

Als Projectleider Piping Mechanical ben je verantwoordelijk voor de juiste, effectieve inzet van mensen en middelen op het aan jou toegewezen project (zowel financieel als operationeel).

Dit kunnen ook meerdere kleine projecten zijn. Je begeleid je de projectwerkzaamheden en bewaakt de planning, de kwaliteit het budget.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en stemt meer- en minderwerk af. Waar mogelijk neem je initiatieven om de werkprocessen te verbeteren en af te stemmen met de klant.

Tot je dagelijkse takenpakket behoort ook :

 • Deelnemen aan (bouw)vergaderingen;
 • Bij (laten) houden van een sluitende projectadministratie;
 • Analyseren van de projectgegevens en delen met management al dan niet met adviezen.
 • Functie eisen

  Voor de functie van zoekt WANTED een communicatief vaardig persoon met een tactvolle benadering van mensen. Je hebt een flexibele resultaatgerichte instelling.

  Je bent verantwoordelijk voor kwaliteit en veiligheid dus je bent gewoon om mensen aan te spreken op gedrag. Je weet je collega's te motiveren boven zichzelf uit te stijgen.

  Bovenal ben je zeer klantgericht.

  Daarnaast beschik je over :

 • HBO WTB diploma of MBO WTB met aanvullende opleiding en ervaring;
 • Relevante werkervaring op het gebied van piping in de industrie;
 • Kennis van onderhoud aan mechanische installaties en leidingwerk;
 • Bedrijfsprofiel

  WANTED is sinds 1981 gespecialiseerd in het bemiddelen van technisch kader personeel voor projecten in binnen- en buitenland.

  Onze visie is dat kwaliteit voorop staat, daarom kijken we verder dan slechts het cv. De organisatiecultuur en de persoonlijkheid laten we net als de wensen van de klant en kandidaat zo veel mogelijk op elkaar aansluiten.

  Opdrachtgever

  Onze opdrachtgever is een grote industriële aannemer met een specialisatie in piping- en mechanical projecten.

  Arbeidsvoorwaarden

  Bij gebleken geschiktheid treed je direct in dienst bij de opdrachtgever van WANTED en zul je dezelfde arbeidsvoorwaarden genieten als de andere medewerkers.

  In dit geval wordt de functie gewaardeerd met een uitstekend salaris, aangevuld met een degelijk secundair pakket aan arbeidsvoorwaarden w.

  o. 38 vrije dagen, leaseauto, telefoon, laptop, pensioen en volop opleidingsmogelijkheden.

  Sollicitatie informatie

  Om te solliciteren of voor meer informatie kun je contact opnemen met Frank Schram via frank teamwanted.nl of 06-83716498.

  Contactpersoon

  Frank Schram T : (088) 9668 340

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier