Als Java developer bouwen aan e-mail platform dat wordt gebruikt door top-200 bedrijven (Medior)
Yellow Beagle
Zuid-Holland, Rotterdam, NL
3 dagen geleden

Vacature Omschrijving

Voor een (nu nog) klein bedrijf in Rotterdam, een trotse specialist in de verzending en de aflevering van e-mail, zijn wij momenteel hard op zoek naar een Java ontwikkelaar.

De afgelopen tien jaar hebben zij gebouwd aan een zeer gespecialiseerd platform, infrastructuur en software voor de aflevering van e-

mail marketing berichten van MailPlus. Denk hierbij aan elektronische facturen, verzekeringspolissen, orderbevestigingen, verzendbevestigingen en allerlei andere serviceberichten die een consument of een bedrijf vandaag de dag per e-

mail ontvangt. Ze leveren iedere maand miljoenen berichten die er stuk voor stuk keurig verzorgd uit zien, waarbij zij vele bronsystemen ondersteunen.

Het platform maakt het voor de klanten mogelijk om gebruik te maken van die gespecialiseerde infrastructuur om hun eigen transactionele, service-

en systeemberichten af te leveren. Met behulp van dit innovatieve product kunnen gebruikers hun merk beschermen en hebben zij de totale controle over hun berichten en communicatie.

De sfeer is erg informeel gezellig en de bedrijfsstructuur is plat. Ze zijn gevestigd op een mooie locatie in een historisch pand in Rotterdam.

Functieomschrijving

Om de groei door te pakken zijn zij nu op zoek naar een Java programmeur. Je bent een sterk analytische software engineer die graag van A tot Z een goed product neerzet.

Je ontwikkelt in Java, maar natuurlijk komen HTML, Javascript en verschillende frameworks ook voorbij. Wat je ontwikkelt wordt ook echt gebruikt en de klanten hebben hoge verwachtingen van de betrouwbaarheid, performance en veiligheid.

Je werkt met enkele andere developers nauw samen in deze groeiende organisatie. Zoals het management zelf aangeeft : wanneer je nu instapt, pluk je daar straks een heleboel vruchten van.

Dit jaar gaan er namelijk nog vijf personen aangenomen worden, dat is de planning. Je geeft om het resultaat (zowel op korte als op lange termijn) en je bent betrokken bij het hele proces.

Het platform waar je aan gaat werken ga je met je collega’s constant innoveren en onderhouden en je gaat nieuwe functionaliteiten en oplossingen ontwikkelen.

Voorbeelden van bedrijven die de door jou gebouwde oplossingen doorlopend gebruiken zijn bijvoorbeeld PostNL en KLM en deze klantenkring wordt steeds groter.

Wil jij deel uitmaken van deze partij die heel veel potentie heeft voor de nabije toekomst? Laat het ons weten.

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau
 • 3+ jaar relevante werkervaring met Java, Spring, API koppelingen en met complexe database queries en het optimaal afstemmen van de software op het onderliggende platform
 • Aanbod

 • Een bruto maandsalaris van € 3500 € 4000 o.b.v. fulltime
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een baan met veel potentie in een snelgroeiend bedrijf
 • Met je team innovatieve software oplossingen ontwikkelen aan een uniek product
 • De mogelijkheid op het volgen van trainingen
 • Een fraaie werklocatie in een historisch pand in Rotterdam
 • Geregeld een biertje met je collega’s, want ontspannen is net zo belangrijk
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier