Service Engineer Europe (M/W)
Fives Group
Hoofddorp, Noord-Holland, Pays-Bas
1 dag geleden

Emploi

De Fives groep is gevestigd in meer dan 30 landen en heeft bijna 8.600 werknemers. Het is een groep voor industriële engineering die een scala aan carrierekansen biedt.

De teams van Fives combineren initiatief, knowhow, technisch inzicht en klantgerichtheid bij het ontwerpen en leveren van machines, procesapparatuur en productielijnen voor 's werelds grootste industriële bedrijven, inclusief die in de energiesector.

Fives ITAS, Fives North American Combustion en Fives Pillard behoren tot de meest gerenommeerde spelers in die markt. Zij zijn leverancier van en specialisten in klantgerichte oplossingen in verbrandingstechniek waaronder op maat gemaakt geprefabriceerde skids met lucht-

en olie / gasstraten, vuurvast droogstook- en voorverwarm installaties en hotgas generatoren.

Om het nieuwe Europese servicenetwerk van Fives North American Combustion verder te ontwikkelen, zijn wij op zoek naar een Field Service Engineer die zelfstandig in staat is tot het inbedrijfstellen / opstarten van nieuwe industriële verbrandingssystemen, evenals het uitvoeren van periodiek onderhoud / inspectie en het oplossen van storingen.

Rechtstreeks rapporterend aan de Service Manager Europa, voert u service en inbedrijfstellingen uit aan onze branderinstallaties op locatie.

Kerntaken zijn :

 • uitvoeren startups, inbedrijfstellingen en het oplossen van storingen aan brander-installaties
 • is op de hoogte van en actief met risico-inventarisaties en veiligwerk methodes.
 • voert instrument loopchecks en systeemveiligheidscontroles uit.
 • geeft instructie / training op locatie aan onderhoudspersoneel van de klant
 • de uit de werkzaamheden voortvloeiende administratie, zoals weekstaten, servicerapporten, onkostenmeldingen en factureringsinformatie.
 • Als teamspeler kunt u verkoop-, engineering- en projectmanagementteams assisteren bij andere voorkomende werkzaamheden

  Compétences requises

  een succesvol afgeronde mbo-opleiding (elektrisch of mechanisch), u heeft minimaal 5 jaar ervaring met industriële verbrandingssystemen in energiesectoren zoals ovens of branders.

  U beschikt over goede kennis van de European Combustion Standards en heeft de SCIOS Certificatie Eerste Bijzondere Inspectie (EBI) Scope 5 behaald.

  U heeft goede kennis van PLC-besturingssystemen U heeft uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt probleemloos communiceren, zowel formeel als informeel, met klanten, senior-

  managers en leveranciers in interne en externe organisaties.

  U wilt graag deelnemen aan internationale projecten; bereidheid tot reizen maakt deel uit van de functie-eisen.

  U beheerst de Engelse taal in woord en geschrift; kennis van de Duitse taal zou van meerwaarde zijn.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier