Customer Journey Expert Digital Sales bij NN
NN
Amsterdam, Netherlands
2 dagen geleden

JOB DESCRIPTION

Is het online speelveld waar jij je helemaal in thuis voelt? Wil jij iedere dag resultaat zien van jouw always on campagnes?

En ben jij in staat om iedere dag weer samen met andere experts onze tools in te richten, door te meten, te analyseren en te optimaliseren?

Dan ben jij de Customer Journey Expert die wij zoeken!

Deze functie biedt je een salaris van maximaal € 6.009, bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring.

Jouw impact als Customer Journey Expert Digital Sales bij NN

Als Customer Journey Expert met focus op Digital Sales werk je vanuit NN nauw samen met collega’s bij ING Bank. Jouw rol is namelijk volledig gefocused op het kanaal ING Verzekeren waar wij als NN een partnership mee hebben voor alle particuliere schadeverzekeringen.

Het product wat wij bij NN ontwikkelen en in de markt zetten, ga jij samen met collega’s van ING via de digitale kanalen verkopen.

Op die manier maak jij ook de commerciële vertaalslag van wat wij vanuit NN bieden, naar de 8,1 miljoen ING klanten onze doelgroep.

Wat je gaat doen

 • Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling, implementatie en optimalisatie van de online middelen en campagnes voor zowel onze owned als paid kanalen
 • You eat data for breakfast op basis van interessante data ontwikkel en implementeer je acquisitie, retentie, cross-sell en deepsell strategieën en focust je op de digitale doorvertaling daarvan
 • Jij hebt samen met je directe collega( s) het overzicht over de media spend en bent ook in staat om op basis van ontwikkelingen snel te kunnen optimaliseren
 • Ondanks dat jouw aandachtsgebied Digital is, ben je in staat om over de kanalen heen afwegingen te maken en strategisch advies te geven
 • Dit alles doe jij graag met andere experts op het gebied Digital Sales, (propositie) marketing, UX en data als team behalen wij onze resultaten
 • Met wie je werkt

  Vanuit NN zijn we verantwoordelijk voor het productassortiment en de doorvertaling daarvan naar de klanten van ING en het digitale ING domein.

  Je gaat samenwerken met diverse collega’s binnen zowel NN als ING in een agile way-of-working. Denk aan je directe Digital Sales collega’s, data analisten en data scientists, maar ook collega’s van productmanagement, (propositie) marketing, UX en developers.

  Met jou erbij zijn alle ingrediënten en middelen aanwezig om iedere dag weer te knallen.

  Wat je meebrengt

  Je bent een echte teamplayer maar bent, zeker in tijden van COVID-19 ook in staat om pro-actief je weg te vinden in het speelveld tussen NN en ING.

  Voor jou zijn zaken SEA, SEO, Display en Social niets nieuws en je weet ook hoe dit zich onderling tot elkaar verhoud. De voertaal is grotendeels Nederlands, maar we werken nauw samen met collega’s met diverse nationaliteiten.

  Het is daarom een pré als je jezelf en je vakkennis ook in het Engels goed kunt overbrengen.

  Verder vinden wij het belangrijk dat je in bezit bent en beschikt over :

 • Een HBO+ werk- en denkniveau en minstens 5 jaar relevante werkervaring
 • Ervaring met het opstellen van online media plannen, online campagnes en je weet daarin ook hoe je met bureaus moet samenwerken.
 • Daarnaast heb je ervaring met het ontwikkelen en beheren van marketingcontent en -uitingen

 • Ervaring met webanalytics, A-B testen, conversie optimalisatie en bent niet vies van analyses. Je snapt ook het verhaal achter de cijfers en weet deze over te brengen naar collega’s buiten jouw vakgebied
 • Ervaring met het gebruik van de verschillende tools binnen de martech stack (DMP is een pré)
 • Ervaring met agile werken is een pré
 • Blijf je ontwikkelen

  Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt blijven ontwikkelen. We geven je de ruimte en het vertrouwen om te groeien in je carrière en als mens.

  Wij helpen je hierbij met :

 • Volop training- en opleidingsmogelijkheden in ons Learning & Development Centre
 • Een groot (internationaal) netwerk van collega’s die graag hun kennis met je delen
 • De autonomie om je eigen ontwikkelroute te bepalen
 • Over NN

  Wij helpen mensen zorgen voor wat zij echt belangrijk vinden. De wereld waarin we leven mag dan veranderen, wat er echt toe doet voor mensen, blijft hetzelfde.

  Familie, vrienden, liefde, gezondheid, thuis en werk natuurlijk ook. Met jouw inzet maken we onze dienstverlening persoonlijker en relevanter.

  Zo kunnen we als organisatie echt het verschil maken vanuit al onze merken : Nationale-Nederlanden, NN Investment Partners, ABN AMRO Verzekeringen, Movir, AZL, BeFrank, Zicht, OHRA en natuurlijk ING Verzekeren.

  Arbeidsvoorwaarden die bij jou passen

  Jij bent meer dan alleen een collega en dat snappen we bij NN heel goed. Je hebt verschillende rollen in het leven en daar horen keuzes bij.

  Wij stellen jou in staat arbeidsvoorwaarden te kiezen die voor jou belangrijk zijn en aansluiten bij jouw privésituatie.

  Denk aan het bijkopen van vakantiedagen en flexibele werktijden. Je vakantiegeld en 13de maand ontvang je maandelijks bij je salaris, daar hoef je niet op te wachten.

  Vanwege het coronavirus werken alle NN collega’s op dit moment volledig digitaal en vanuit huis. Het is op dit moment ook nog niet duidelijk wanneer we weer op kantoor kunnen werken.

  De officiële standplaats voor deze functie is Amsterdam.

  Als Customer Journey Expert Digital Sales werk je in Amsterdam op twee locaties. Enerzijds vanuit ons mooie kantoor in het Amstelkwartier, vlakbij Station Amsterdam Amstel.

  Ter ontspanning kun je trainen in onze inpandige gym, loop je een stukje langs de Amstel, of wandel je naar de Weesperzijde met al zijn gezellige cafés en restaurants.

  Anderzijds bij Acanthus, naast station Bijlmer ArenA, waar we binnen het ING kantoor met het ING Verzekeren team actief zijn.

  Word jij onze nieuwe collega?

  Ben jij enthousiast over deze vacature en denk je dat je goed past in het team en bij NN? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

  Wij zijn erg benieuwd naar wie jij bent, wat jou beweegt en wat jij kunt bijdragen in deze functie bij NN.

  Solliciteer direct!

  Heb je nog vragen over de vacature of de procedure? Stel je vraag aan Marloes Mekelenkamp via

  marloes.mekelenkamp nn-group.com. We zien graag je CV en motivatie tegemoet.

  Het gaat hier om een permanente positie. Een kandidaat ontvangt een contract van NN en we staan niet open voor interim / freelance opdrachten en / of kandidaten of acquisitie door bureaus.

  Alvast bedankt voor uw begrip.

  No locations found

  Solliciteer Bewaar vacature

  Email deze vacature naar :

  Email deze vacature naar jezelf of een vriend. Your Name Recipient’s Email address

  Success!

  Your email is on its way...

  Email has not sent

  Ons sollicitatieproces

  Stap 2

  Interview & online assessment

  Past NN bij jou?

  Bij NN vinden we je persoonlijkheid minstens zo belangrijk als wat je kan. Doe de 'CompanyMatch' test en ontdek in hoeverre we bij elkaar passen. Doe de test

  Ontvang notificaties van vergelijkbare vacatures

  Je ontvangt wekelijks updates

  Enter Email address (Required) Email should not be empty Please enter valid email Success! Successfully subscribed for similar jobs Failure! You have already subscribed for this job Failure! Failed to subscribed for similar jobs

  Succes!

  Succesvol ingeschreven voor vergelijkbare vacatures

  Profielaanbevelingen

  No recommendations found

  Vergelijkbare banen

  No recommendations found

  Werkzoekenden bekeken ook

  No recommendations found

  NN e-libary

  Bij NN vinden persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Daarom geven we je 100 gratis

  e-business books cadeau! Download direct een e-book passend bij jouw carriere. Download e-book

  Over NN

  Wij helpen mensen zorgen voor wat zij echt belangrijk vinden. De wereld waarin we leven mag dan veranderen, wat er echt toe doet voor mensen, blijft hetzelfde.

  Familie, vrienden, liefde, gezondheid, thuis en werk natuurlijk ook. Met jouw inzet maken we onze dienstverlening persoonlijker en relevanter.

  Zo kunnen we als organisatie echt het verschil maken vanuit al onze merken : Nationale-Nederlanden, NN Investment Partners, ABN AMRO Verzekeringen, Movir, AZL, BeFrank, Zicht en OHRA. Lees meer

  Ontmoet onze collega's

  Stephanie Braun - Performance Specialist en moeder van twee

  Samen met mijn twee pubers Freek en Guusje, en onze hond Bo woon ik in Amstelveen. Op het eerste gezicht een doorsnee plaatje, maar Freek is een zorgbehoevend kind.

  Als alleenstaande moeder met een drukke baan en een zorgbehoevend kind, ligt er dus veel op mijn bordje. Daarom is creativiteit voor mij belangrijk.

  Om alles te kunnen regelen én een goede mantelzorger voor Freek te zijn moet ik in mogelijkheden denken. Dat is wat creativiteit is voor mij.

  Overal is een oplossing voor, daar geloof ik heilig in.'

  Lees meer

  Jolanda Roos - Manager Risk Management en bergbeklimmer

  Toen ik klein was, wilde ik bij de politie. Ik was helemaal onder de indruk door FBI-achtige series en documentaires op Discovery Channel.

  Het liefst wilde ik forensisch onderzoeker worden. Moeilijke puzzels oplossen, daar haal ik voldoening uit. Hoe complexer, hoe beter.

  Wanneer iedereen het opgeeft, begint voor mij de uitdaging. Rechercheur ben ik niet geworden, maar in mijn werk bij NN vind ik genoeg puzzels die ik samen met mijn team probeer op te lossen."

  Lees meer

  Alex Verdoorn - Business Process Manager, vader en wereldburger

  Bij mij is het glas altijd halfvol : ik kijk naar mogelijkheden, niet naar obstakels. Wanneer het mij lukt om mensen mee te krijgen en verbeteringen aan te brengen in een moeilijk proces, geeft dat een enorme kick.

  NN heeft oog voor de mens, precies zoals ik dat ook heb. Dat bleek maar weer toen vlak nadat ik begon met werken bij NN, mijn moeder overleed.

  NN gaf mij alle ruimte om dingen te regelen en het verlies een plek te geven. Het was echt hartverwarmend hoe hiermee werd omgegaan.

  Het heeft bij mij direct een gevoel van betrokkenheid en loyaliteit aan NN en mijn collega’s losgemaakt.' Lees meer

  Aafke Croockewit - UX Designer, DJ en kitesurfer

  Het uiteindelijke ontwerp van een product hangt af van veel factoren. In die zin lijkt het proces wel een beetje op mijn tweede liefde : kitesurfen.

  Als het waait ga ik vaak uit werk linea recta naar het strand. Dan zit mijn hoofd nog vol met informatie en losse ideeën, maar zodra ik op mijn surfboard sta, ben ik alleen maar bezig met hoe de wind staat, hoe de golf breekt en hoe ik die het beste kan nemen.

  Op basis daarvan probeer je patronen te herkennen en neem je beslissingen, vertrouwend op je eigen kennis, kunde en kracht.

  Het mooiste is als alles perfect samenkomt, dat geeft echt een kick.' Lees meer

  Manuel Mazarredo - Auditor, Ethical Hacker, vader, black belt en ironman

  Bij een audit stel ik vragen om te controleren of processen, systemen en de mensen die ermee werken, doen wat ze moeten doen.

  Als Ethical Hacker ga ik een stapje verder, daarbij stel ik systemen en mensen echt op de proef door tot het uiterste te gaan.

  Werkt het in extreme omstandigheden?' is de vraag die ik eigenlijk stel en om hem te beantwoorden gedraag ik me letterlijk als een crimineel.

  Zowel digitaal als fysiek probeer ik in te breken in systemen, data centers, of soms gewoon op de werkvloer op klaarlichte dag.

  Hoe mensen hierop reageren laat zien hoe goed NN voorbereid is op echte criminaliteit.' Lees meer

  Celine Chua - Finance Program Manager en ontdekkingsreiziger

  De drang om steeds te blijven ontdekken loopt als een rode draad door mijn leven. Ik heb altijd veel gereisd en ben er gek op om andere culturen te leren kennen.

  Ik kom uit Singapore, maar één van mijn favoriete steden is Hong Kong : chaotisch, mysterieus en bruisend van energie. Perfect voor ontdekkingsreizigers zoals ik.

  Voor de liefde ben ik naar Nederland verhuisd. Een moeilijke stap wel, maar ik zag het echt als een avontuur. Er ging een nieuwe en inspirerende wereld voor mij open.'

  Lees meer

  Samy Saleh - Compliance Officer, zoon en voetballer

  Voetbal is al van kinds af aan mijn grote passie. Het heeft me leren samenwerken, communiceren, winnen, maar ook verliezen en met tegenslagen om te kunnen gaan.

  Ik ben binnen een team degene die verbindt. Als middenvelder houd ik het overzicht en heb ik overtuigingskracht. Mijn voetbalkwaliteiten komen op werk ook goed van pas.

  Als Compliance Officer breng ik verschillende partijen en belangen bij elkaar, geef ik adviezen en daarmee help ik mensen op het juiste spoor.

  Dat begint met observeren vanaf de zijlijn en het eindigt bij een goed resultaat voor alle partijen' Lees meer

  Prashant Jarbandhan - Financial Accountant, oom en een vader voor zijn broertje

  Voor mijn broertje was ik een vaderfiguur, maar ook beste vriend. Ik heb hem altijd gestimuleerd om zich te ontwikkelen.

  Hij is net zelf vader geworden en ik ben ontzettend trots op hem. Mijn rol als oom geeft mij weer een extra impuls om het beste uit mezelf te halen, om de oom te kunnen zijn die ik wil zijn.

  Het leven bestaat uit vallen en opstaan, dat weten wij als geen ander. Daarom heb ik voor mezelf een goed vangnet gecreëerd.

  Mijn familie en vrienden zijn hierin heel belangrijk. Maar zeker ook mijn collega’s bij NN, die inmiddels ook mijn vrienden zijn geworden.' Lees meer

  Praveen Sridharan -Trainee en ondernemer

  Een paar jaar geleden zat ik in mijn geboorteland India thee te drinken met mijn beste vriend. We filosofeerden over op welke manier we iets terug konden doen voor de wereld.

  Dit leidde uiteindelijk tot een start-up in zonne-energie. Ik koos er bewust voor om het bedrijf in India op te zetten, omdat ik daar echt het verschil kan maken.

  Nederland loopt ver voorop als het gaat om zonne-energie. In India is er nog weinig bewustzijn over klimaatverandering en hoe we dat kunnen tegengaan.

  We hebben een businessmodel ontwikkeld waarmee zonne-energie financieel toegankelijker wordt gemaakt.' Lees meer

  Paul en Sandor - IT collega's, vrienden en running blind maatjes

  Voor Paul en Sandor betekent sport veel, zowel individueel als voor hen samen. Sandor : Hardlopen helpt mij om gedachten te structureren.

  Na een kwartier kom ik in een modus waarbij ik lekker aan het lopen ben en tegelijkertijd over zaken kan nadenken. Paul : Tijdens een reis naar Roemenië besloot ik om mee te gaan lopen.

  Om 7 : 00 ’s ochtends stonden we klaar voor een rondje van drie kilometer. Hun open manier van communiceren komt tijdens het sporten goed van pas.

  Sandor : Lopen met iemand met een visuele beperking is best intensief. Je wordt je ineens van andere dingen bewust : loszittende tegels, stoepjes, boomwortels. Lees meer

  Erik Ammerlaan - Full Stack Engineer en orgelspeler

  Een groter contrast lijkt bijna niet mogelijk : klassieke muziek spelen op een eeuwenoud orgel én werken in het innovatieteam van NN.

  Maar voor mij vullen deze rollen elkaar juist heel goed aan. Naast mijn passie voor techniek, is muziek ook heel belangrijk in mijn leven.

  Ik heb beide nodig om me compleet te voelen. Een orgel bespeel je met handen en voeten, in je eentje bedien je als het ware een heel orkest.

  Je bent dus zeer bepalend in de klank die wordt gecreëerd. Soms speel ik voor toeristen die de kerk komen bezoeken, dat is ontzettend leuk!'

  Lees meer

  Stephanie Braun - Performance Specialist en moeder van twee

  Samen met mijn twee pubers Freek en Guusje, en onze hond Bo woon ik in Amstelveen. Op het eerste gezicht een doorsnee plaatje, maar Freek is een zorgbehoevend kind.

  Als alleenstaande moeder met een drukke baan en een zorgbehoevend kind, ligt er dus veel op mijn bordje. Daarom is creativiteit voor mij belangrijk.

  Om alles te kunnen regelen én een goede mantelzorger voor Freek te zijn moet ik in mogelijkheden denken. Dat is wat creativiteit is voor mij.

  Overal is een oplossing voor, daar geloof ik heilig in.'

  Lees meer

  Jolanda Roos - Manager Risk Management en bergbeklimmer

  Toen ik klein was, wilde ik bij de politie. Ik was helemaal onder de indruk door FBI-achtige series en documentaires op Discovery Channel.

  Het liefst wilde ik forensisch onderzoeker worden. Moeilijke puzzels oplossen, daar haal ik voldoening uit. Hoe complexer, hoe beter.

  Wanneer iedereen het opgeeft, begint voor mij de uitdaging. Rechercheur ben ik niet geworden, maar in mijn werk bij NN vind ik genoeg puzzels die ik samen met mijn team probeer op te lossen."

  Lees meer

  Alex Verdoorn - Business Process Manager, vader en wereldburger

  Bij mij is het glas altijd halfvol : ik kijk naar mogelijkheden, niet naar obstakels. Wanneer het mij lukt om mensen mee te krijgen en verbeteringen aan te brengen in een moeilijk proces, geeft dat een enorme kick.

  NN heeft oog voor de mens, precies zoals ik dat ook heb. Dat bleek maar weer toen vlak nadat ik begon met werken bij NN, mijn moeder overleed.

  NN gaf mij alle ruimte om dingen te regelen en het verlies een plek te geven. Het was echt hartverwarmend hoe hiermee werd omgegaan.

  Het heeft bij mij direct een gevoel van betrokkenheid en loyaliteit aan NN en mijn collega’s losgemaakt.' Lees meer

  Aafke Croockewit - UX Designer, DJ en kitesurfer

  Het uiteindelijke ontwerp van een product hangt af van veel factoren. In die zin lijkt het proces wel een beetje op mijn tweede liefde : kitesurfen.

  Als het waait ga ik vaak uit werk linea recta naar het strand. Dan zit mijn hoofd nog vol met informatie en losse ideeën, maar zodra ik op mijn surfboard sta, ben ik alleen maar bezig met hoe de wind staat, hoe de golf breekt en hoe ik die het beste kan nemen.

  Op basis daarvan probeer je patronen te herkennen en neem je beslissingen, vertrouwend op je eigen kennis, kunde en kracht.

  Het mooiste is als alles perfect samenkomt, dat geeft echt een kick.' Lees meer

  Manuel Mazarredo - Auditor, Ethical Hacker, vader, black belt en ironman

  Bij een audit stel ik vragen om te controleren of processen, systemen en de mensen die ermee werken, doen wat ze moeten doen.

  Als Ethical Hacker ga ik een stapje verder, daarbij stel ik systemen en mensen echt op de proef door tot het uiterste te gaan.

  Werkt het in extreme omstandigheden?' is de vraag die ik eigenlijk stel en om hem te beantwoorden gedraag ik me letterlijk als een crimineel.

  Zowel digitaal als fysiek probeer ik in te breken in systemen, data centers, of soms gewoon op de werkvloer op klaarlichte dag.

  Hoe mensen hierop reageren laat zien hoe goed NN voorbereid is op echte criminaliteit.' Lees meer

  Celine Chua - Finance Program Manager en ontdekkingsreiziger

  De drang om steeds te blijven ontdekken loopt als een rode draad door mijn leven. Ik heb altijd veel gereisd en ben er gek op om andere culturen te leren kennen.

  Ik kom uit Singapore, maar één van mijn favoriete steden is Hong Kong : chaotisch, mysterieus en bruisend van energie. Perfect voor ontdekkingsreizigers zoals ik.

  Voor de liefde ben ik naar Nederland verhuisd. Een moeilijke stap wel, maar ik zag het echt als een avontuur. Er ging een nieuwe en inspirerende wereld voor mij open.'

  Lees meer Career site cookie settings Personal information

 • Job alert
 • Legal information
 • Privacy statement
 • Security
 • Copyright 2020 NN Group

  e224d3c670584392bcd278ed47645766var buildNum Date.now(),scriptEle document.createElement("script");scriptEle.async !0;scriptEle.

  src "https : / / d7pkvxpsevxsc.cloudfront.net / career-bot / prod-ir / prod-ir.js?v x3d"+buildNum;var getScripts document.

  getElementsByTagName("script"),inSertBotScript document.getElementsByTagName("script") getScripts.length-1 ;inSertBotScript.

  parentNode.insertBefore(scriptEle,inSertBotScript);(function(b,c,d,a,e) b a b a ;b a .push( "gtm.start" : (new Date).getTime(),event : "gtm.

  js" );b c.getElementsByTagName(d) 0 ;c c.createElement(d);a "dataLayer"! a?" x26l x3d"+a : "";c.async !0;c.src "https : / / www.

 • googletagmanager.com / gtm.js?id x3d"+e+a;b.parentNode.insertBefore(c,b) )(window,document,"script","dataLayer","GTM-TH4HWV");
 • setTimeout(function() document.cookie "jobtitle x3d ; expires x3d Thu, 01 Jan 1970 00 : 00 : 00 GMT";var a document.getElementsByClassName("job-title") 0 .

  textContent;document.cookie "jobtitle x3d"+a+";domain x3d.nn-careers.com;path x3d / " ,1500);setTimeout(function() document.

  cookie "jobcategory x3d ; expires x3d Thu, 01 Jan 1970 00 : 00 : 00 GMT";var a document.getElementsByClassName("job-category") 0 .

  textContent;document.cookie "jobcategory x3d"+a+";domain x3d.nn-careers.com;path x3d / " ,1500);setTimeout(function() document.

  cookie "jobcountry x3d ; expires x3d Thu, 01 Jan 1970 00 : 00 : 00 GMT";var a document.getElementsByClassName("country") 0 .

 • textContent;document.cookie "jobcountry x3d"+a+";domain x3d.nn-careers.com;path x3d / " ,1500);.aurelia-hide display : none !important;
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier