Leerling CV-Monteur regio Breda & Tilburg
FYGI
Tilburg, Noord-Brabant
5 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Ben je gestart of start binnenkort met een BBL opleiding richting de techniek? Dan is dit een hele mooie kans voor jou. Bij Feenstra krijg je direct een mooi salaris, een goed contract en maken ze van jou een echte vakman, of vakvrouw.

Kom werken en leren bij Feenstra, het onafhankelijke allround energie service bedrijf van Nederland op het gebied van verwarming, ventilatie, veiligheid en zon.

Feenstra wil graag koploper zijn in de energietransitie, investeert veel op het gebied van scholing in duurzame technieken en heeft inmiddels heel veel ervaring op het gebied van smart home.

Voor onze vestiging in Tilburg verwelkomen wij graag een nieuwe collega die ons gaat helpen met de montage van nieuwe CV-ketels bij huishoudens in en rondom Breda & Tilburg.

Feenstra gaat van jou een vakman, of vakvrouw maken. Samen met een ervaren Feenstra monteur ga jij aan het werk. Bij mensen thuis gaan jullie de oude CV-ketel vervangen voor een nieuwe.

Eerst kijk jij hoe het moet en zo zal je steeds meer dingen zelf gaan doen.

Je gaat niet iedere dag met je collega mee. Op die dagen ben jij in de werkplaats op de vestiging te vinden. Daar leer je welke materialen en gereedschappen er zijn en waar je ze voor gebruikt.

Dit in combinatie met een interne opleiding zorgt ervoor dat jij snel een diploma op zak hebt en een echte vakman of vakvrouw wordt.

Wie weet neem jij over een paar jaar een leerling mee in de bus.

Je krijgt bij Feenstra de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen in de techniek.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier