Modelleur
FARO architecten bv
Lisserbroek, Nederland
1 minuut geleden
source : Jobsonline

FARO architecten bv, bna werkt met een leuk en enthousiast team van ruim 30 mensen aan een grote hoeveelheid projecten van zeer verschillend karakter.

Onze projecten zijn groot, klein, landelijk, suburbaan of stedelijk, veelal woningbouw, maar ook utiliteitsbouw.Wegens de toegenomen hoeveelheid opdrachten zijn we daarom op zoek naar een enthousiaste en kundige modelleur die ons team komt versterken.

Onze ideale collega heeft bewezen werkervaring en weet wat een functie als modelleur inhoudt. Je hebt ervaring met modelleren in Revit en met gelinkte modellen.

Je werkt in alle fasen van een ontwerp en hebt affiniteit met ontwerpen. Je hebt tenminste een afgeronde bouwkundige HBO opleiding.

Ervaring met Dynamo, Sketch-up en Autocad zijn een pré, net als ervaring in de woningbouw.Ons team kenmerkt zich door gedreven collega’s die elkaar versterken en ondersteunen om zo mooi mogelijke projecten te maken.

Per project werken we in teams van ongeveer twee tot vier mensen.Het werkveld van FARO is breed en veelzijdig. Binnen een project krijg je ruimte om je te ontwikkelen.

Samen met je collega’s probeer je het beste uit jezelf en uit een project te halen. Onze klanten vragen hoogwaardige BIM-modellen.

Om deze modellen te kunnen maken leiden wij onze modelleurs intern op tot kundige modelleurs.Solliciteren : Herken je jezelf in het bovenstaande profiel?

Dan ontvangen we graag je CV en een korte motivatie waarom jij dé geschikte collega bent voor ons team.Je kunt je sollicitatie richten aan Wouter van der Stap, wvanderstap faro.

nl (mailto : wvanderstap faro.nl?subject Sollicitatie%20via%20Jobsonline.nl)

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier