Tandartsassistent / Preventieassistent
Mondzorg Recruiters
Spijkenisse, Nissewaard, Zuid-Holland, Nederland, Netherlands
2 uur geleden

Functie : Tandartsassistent / Preventieassistent Uren : 32-36 uur Plaats : SpijkenisseBen jij op zoek naar een moderne vooruitstrevende praktijk in Spijkenisse en wil je aan de slag in een hecht team?

Ben jij iemand die bij- en nascholing belangrijk vindt en ga je voor een langdurige samenwerking? Lees dan verder!Voor een tandartspraktijk in Spijkenisse zijn wij op zoek naar een preventie- of tandartsassistent voor 24 uur per week.

De werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag. De donderdagen kunnen in overleg ook gewisseld worden met een andere dag. Wat bieden wij jou?

 • Salaris op maat
 • Vast-contract
 • Een goede pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Kans om je via cursussen en intern verder te ontwikkelen.
 • Waar ga je werken? Ter versterking van ons team willen we graag een nieuwe collega preventie- of tandartsassistent verwelkomen.

  Als preventie assistent zal je gaan werken op de tweede stoel van de tandarts.Op de woensdag en vrijdag zal je assisteren aan de stoel.

  Op de dinsdag zal je ook preventie werk kunnen doen op de tweede stoel van de tandarts.Onze tandartspraktijk in Spijkenisse is een moderne praktijk met 8 identieke behandelkamers.

  Vrijwel alle specialismen zijn bij ons onder een dak verenigd. Hierdoor kunnen we de patiënt voorzien van een breed pallet aan tandheelkundige behandelingen.

  Daarbij hebben wij naast onze praktijk ook een aangrenzend laboratorium, waardoor wij snel kunnen schakelen met de tandtechniek.

  Wij zijn een jong, ervaren en divers team. Het team bestaat uit zes tandartsen, één mondhygiënist, één tandtechnieker, drie preventie assistenten, vijf tandartsassistenten, vier baliemedewerkers en één praktijkcoördinator.

  De praktijk ondersteund door een Service Center, waardoor jij en de rest van het team zich volledig kunnen focussen op het vakgebied. Wat verwachten wij :

 • Je hebt de opleiding tandartsassistent succesvol afgerond.
 • Je beheerst de Nederlandse taal.
 • Je zoekt een praktijk waar je graag jaren met veel plezier wil werken.
 • Je kan zowel goed zelfstandig als in teamverband werken.
 • Ben je geïnteresseerd? Waar wacht je op en solliciteer! Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier