Bedrijfsleider
YACHT
Groningen
51 dagen geleden

Over de functie

Als (interim) bedrijfsleider ben je, binnen dit snel groeiende familiebedrijf, verantwoordelijk voor de operationele bedrijfsvoering, de aansturing van werkprocessen / projecten en medewerkers (in totaal 100 man) en de commerciële activiteiten binnen twee bedrijven (Loon-

en grondverzetbedrijf en Cargo Facilities) binnen de organisatie. Het verder ontwikkelen en vormgeven van deze afdelingen staat hierbij voorop.

Ben jij evengoed die bedrijfsleider met een coachende manier van leidinggeven en heb je kun je een goede helicopterview creëren over het geheel?

En heb je een grote affiniteit met GWW (Grond-, Weg- en Waterbouw)?

Je bewaakt en analyseert hierbij de (verkoop)cijfers om progressie te maken. Je hebt bovendien een belangrijke rol bij het onderhouden en benutten van een goed functionerend ERP systeem.

Tevens ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de beide bedrijven op gebied aanneming, overslag en transport & logistiek en draag je zorg voor uitvoering op gebied van veiligheid en safe housekeeping volgens ISO / VCA.

Het doel is het ontwikkelen en verbeteren van de algehele operationele bedrijfsvoering op een dusdanige manier zodat omzet, marktgroei, innovatie en leverbetrouwbaarheid wordt verhoogd en beide bedrijven zich binnen de markt als serieuze spelers kunnen positioneren.

Hierbij vervult het menselijk aspect een primaire rol zodat een positief werkklimaat wordt gerealiseerd en waarbij veiligheid en gezondheid voorop staan.

Herken jij jezelf ook in de volgende competenties?

Commercieel, klantgericht, resultaatgericht, ambitieus, communicatief (zowel op hoog als op lager niveau), heb je coachend vermogen, financiële bewustwording, besluitvaardig en een probleemoplossend vermogen.

Functie-eisen

Voor deze functie als Bedrijfsleider beschik je in elk geval over :

 • Afgeronde HTS Technische Bedrijfskunde / Civiele Techniek / Logistiek met minimaal 5 jaar werkervaring in civiel / technische omgeving (HBO werk-en denkniveau)
 • Leidinggevende ervaring (min. 5-10 jaar)
 • VOL VCA
 • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal
 • Ruime kennis op gebied van GWW
 • Ruime kennis van overslag / logistiek (pre)
 • Arbeidsvoorwaarden

  Voor het invullen van deze rol zijn meerdere (tijdelijke) contractvormen mogelijk.

  In overleg beschikbaar

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier