TIG Lasser
VDL Recruitment
Uden, Nederland
6 dagen geleden

Heb je ervaring met TIG-lassen en wil je je verder ontwikkelen in deze techniek? Wij zien toekomst in jouw vakmanschap! De functie Het zelfstandig vanaf een tekening samenstellen van RVS delen en samenstellingen.

Het is een zelfstandige functie waarbij de seriegrootte over het algemeen klein is en waarbij een goed vakmanschap vereist is.

Verrichten van fijnmechanische constructiebank- en laswerkzaamheden (TIG lassen). Lezen en vertalen van werktekeningen in producten en half fabricaten.

Het kiezen van de juiste gereedschappen. Het instellen van je lasapparatuur. Functie eisen Opleiding VMBO metaal of relevante technische opleiding.

Je hebt minimaal TIG niveau 2 of aantoonbare ervaring. Je kunt zelfstandig tekening lezen. Je bent bereid tot het volgen van cursussen en opleidingen.

Je beschik over een hands-on-mentaliteit en flexibele instelling. Je bent sociaalvaardig en beschikt over een groot inlevingsvermogen.

Wij bieden Een internationaal, industrieel familiebedrijf VDL Groep, waar continuïteit hoog in het vaandel staat Samenwerking op een professionele manier in een informele, no-

nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert Goede werkomgeving, waar ruimte is voor ondernemerschap Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap Uitstekende arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden Interesse : Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel?

Dan ontvangen we graag je cv en motivatie voor deze vacature! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Het bedrijf : VDL Systems ontwerpt en produceert koel-, vries- en sorteermachines voor de voedingsmiddelenindustrie. Het bedrijf is expert op het gebied van triltechnieken.

Voor de productie van deze systemen wordt RVS en aluminium bewerkt, vanaf de engineersafdeling tot en met de productie en installatie.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier