Behandeling & Diagnostiek
St. Antonius Ziekenhuis
Utrecht, NL
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

Jaarlijks komen er ruim 45.000 patiënten binnen op de spoedeisende hulp afdelingen van het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht en Nieuwegein.

Van sportblessures tot reanimaties en alles ertussenin. Als SEH-arts zie en behandel je de meest uiteenlopende patiënten.

Jong en oud. Met en zonder verwijzing. Dat vraagt heel wat van je medisch inhoudelijke kennis én van je leidinggevende capaciteiten.

Jij bent namelijk de spil in de acute zorgketen. Het ene moment overleg je met ambulancepersoneel dat onderweg is en het volgende moment begeleid je een arts-

assistent of verpleegkundig specialist in opleiding. Maar bij alles wat je doet staat een ding voorop : goede, snelle en veilige zorg leveren.

Daarbij kun je vertrouwen op de nieuwste behandeltechnieken en apparatuur. Zo werk je in het St. Antonius met spiksplinternieuwe echoapparatuur voor spoedechografie en maak je gebruik van procedurele sedatie (PSA).

Je houdt je bezig met :

 • leveren van kwalitatief hoogwaardige medische zorg aan spoedpatiënten;
 • coördineren van alle medische en logistieke processen op de SEH;
 • begeleiden en opleiden van coassistenten, arts-assistenten (AIOS en ANIOS), huisartsen i.o. (HAIO’s), algemeen militair artsen i.
 • o. (AMA’s) en verpleegkundig specialisten (i.o.);
 • ziekenhuisbrede beslissingen door deel te nemen aan diverse commissies en werkgroepen binnen het ziekenhuis die relevant zijn voor de spoedeisende zorg.
 • Jij brengt mee

  Jij bent een ambitieuze SEH-arts die samen met ons wil bouwen aan de toekomst van ons vak én aan de SEH binnen het St. Antonius.

  Ontwikkelingen volg je op de voet en je hebt een duidelijke visie. Als SEH-arts weet jij met gemak meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden en razendsnel beslissingen te nemen.

  Je bent een echte teamspeler en je houdt van de afwisseling en dynamiek die werken op de SEH met zich meebrengt.

  Daarnaast heb je in ieder geval :

 • de opleiding tot SEH-arts afgerond;
 • ervaring met echografie en PSA;
 • de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld op het gebied van (simulatie)onderwijs, medisch management of wetenschappelijk onderzoek;
 • een groot inlevingsvermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Wij bieden jou

 • een afwisselende baan met het beste van twee werelden : de inspirerende omgeving van een groot opleidingsziekenhuis én de charme van een perifeer ziekenhuis;
 • een stabiele vakgroep die jouw talenten en interesses vooropzet. Je krijgt volop mogelijkheden om je eigen aandachtgebied verder te ontwikkelen;
 • bij een 36-urige werkweek een brutomaandsalaris vanaf € 6.180,- (FWG 80-2, cao ziekenhuizen) plus de ervaringsjaren die je meebrengt;
 • uitgebreide opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
 • de mogelijkheid om zowel parttime als fulltime (27 tot 36 uur) bij ons aan de slag te gaan. Bij fulltime werk je vier diensten van negen uur;
 • een vaste vrije dag;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een dertiende maand, pensioenopbouw, tijd voor geld, 10,5% onregelmatigheidstoeslag over de eigen salarisschaal en reiskostenvergoeding woon-werkverkeer.
 • Aangenaam!

  Het St. Antonius Ziekenhuis is het grootste niet-academische opleidingsziekenhuis in Nederland met verschillende locaties in de regio Utrecht, Nieuwegein en Woerden.

  Wij bieden (hoog)complexe zorg met als belangrijkste klinische speerpunten hart & vaat, longen en kanker. Werken bij het St.

  Antonius is werken in een inspirerende omgeving. Waar ruim 6.000 goedopgeleide en betrokken medewerkers iedere dag weer de beste medische en verpleegkundige zorg en service bieden.

  Maar ook in een omgeving waar je je persoonlijk kunt ontwikkelen. Zo werken wij dagelijks aan onze missie : Samen zorgen voor kwaliteit van leven.

  En ook niet onbelangrijk : onderzoeksbureau TEI heeft het St. Antonius in 2018 voor de elfde keer op rij uitgeroepen tot Topwerkgever!

  Onze SEH-afdelingen

  Het St. Antonius Ziekenhuis beschikt over twee recent vernieuwde SEH-afdelingen met een geïntegreerde HAP-SEH. Hier werk je samen in een groot, maar hecht team van zo'n 120 collega's.

  De locatie in Nieuwegein beschikt over een state-of-the-art SEH met negentien behandelplaatsen, verdeeld over high-care en low-

  care, en negen observatoriumplekken. Ook verzorgen we hier sinds 2004 de opleiding Spoedeisende Geneeskunde. Utrecht telt veertien behandelplaatsen en vier observatoriumbedden.

  Hier is 24 / 7 een SEH-arts aanwezig en ligt de focus op (geriatrische) traumatologie en oncologie. Beide locaties zijn een level twee traumacentrum.

  Onze vakgroep is nauw betrokken bij de organisatie van de SEH-afdelingen, waarbij een van de SEH-artsen de functie van medisch hoofd vervult.

  Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor het ziekenhuisbrede opleidingsprogramma voor startende A(N)IOS.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier