Expeditiemedewerker
NasWerkt
Oss, NL
6 uur geleden
source : Joof.nl

Houd jij ook zo van de geur van versekoek? Wij hebben de mogelijkheid om de hele dag in deze heerlijkegeur te werken!

Wat ga jedoen?

Als administratiefmedewerker expeditie en magazijn ben jij verantwoordelijk voor deadministratieve verwerking van de inkomende en uitgaande goederen.

Dankzij jou is er dus altijd een juiste voorraadadministratie!Taken bij deze functie zijn o.a. : inboeken van binnenkomendegoederen, vrijgeven van verkooporders, kwaliteitscontrole, nalevenvan veiligheidsvoorschriften en bij afwezigheid van dewarehousemanager geef je sturing aan de magazijnmedewerkers.

Naastdeze basistaken ben jij ook inzetbaar op de dagelijkse taken vanmagazijnmedewerker. Dit houdt in dat jij mee helpt met het scannenvan de producten, klaarzetten van verzendingen, controleren vanbinnengekomen goederen etc.

Kortom, je kunt de hele dag lekkerbezig zijn!

Deze functie is in dagdienst, maarzal in drukke periodes ook bijgesprongen worden in 2-ploegen of3-ploegendienst.

Wat wij vragenvan jou

 • Jij bentiemand die graag (en hard) wil werken, accuraat en cijfermatigsterk is en kwaliteit kan waarborgen. Daarnaast vind jij het leukom een coördinerende rol te hebben
 • Jij bent inhet bezit van een geldig reachtruckcertificaat aangevuld metervaring. Of jij hebt ervaring met deze intern transportmiddelen enbent bereid om hiervoor een certificaat te behalen
 • Jij bent bij voorkeur op de hoogte van HACCP en hechtwaarde aan persoonlijke hygiëne
 • Jij hebt eengoede beheersing van de Nederlandse taal in woord engeschrift
 • Woonachtig in een straal vanmaximaal 20 km rondom Oss
 • Wat wij jou bieden

 • Salaris? Dat is helemaal afhankelijk van jouwleeftijd én ervaring, maar bij 22 jaar en ouder is het startsalarisminimaal €12.
 • 48 bruto per uur (36 uur per week)

 • Wij houden van stabiliteit en langdurige samenwerkingen!Dit houdt in dat er bij goed functioneren zeker een mogelijkheid istot een vaste aanstelling
 • Wil jij graagontwikkelen / doorgroeien? Hierin stimuleren wij jougraag!
 • Veel verantwoordelijkheid én uitdaging!En wil je nog meer? Dat is dan uiteraard ook mogelijk!
 • Nog even wat over hetbedrijf

  Onze opdrachtgever is eenbekende internationale speler binnen de banket. Zij maken delekkerste koeken en banket en daarom zijn hun producten zelfs totin Amerika te verkrijgen! De organisatie kenmerkt zich als eenambitieuze organisatie, die altijd creatief, gedreven, authentiek,en toch oer-Hollands blijven!

  Ben of ken jij de perfectekandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op tenemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren viade button!

  Report this job
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier