Junior-onderzoeker (minimaal 0,8 fte)
Hogeschool van Amsterdam
Amsterdam
5 dagen geleden

Functie-inhoud

De Hogeschool van Amsterdam (HvA) is voor de onderzoeksgroep The Work Lab van de Faculteit Business en Economie per 1 september 2022 op zoek naar een enthousiaste :

Junior-onderzoeker (minimaal 0,8 fte)

Wat ga je doen?

Als junior-onderzoeker werk je mee aan verschillende onderzoeksprojecten, voor interne en externe opdrachtgevers. Je werk bestaat onder andere uit het afnemen van interviews, het uitzetten van online enquêtes, het analyseren van data en het verzorgen van projectadministratie.

Je bent een belangrijke spil in een aantal onderzoeksprojecten.

Het betreft een startersfunctie gericht op recent afgestudeerden met een bachelor- of masterdiploma die zich verder willen bekwamen in onderzoek.

Naast hierboven genoemde werkzaamheden heb je de mogelijkheid om op kosten van de HvA in eigen tijd cursussen te volgen om je onderzoeksvaardigheden verder te ontwikkelen.

Wat neem je mee?

Je hebt een bachelor of master in Bedrijfskunde, HRM, Sociologie of een aanverwante opleiding. Je hebt aantoonbare affiniteit met onderzoek, wat bijvoorbeeld tot uiting komt in een goed beoordeelde afstudeeropdracht, goede cijfers voor onderzoeksvakken of studentassistentschappen tijdens je studie.

Daarnaast heb je bij voorkeur affiniteit met en kennis van gedrag in organisaties, samenwerking in teams en organisatieverandering, wat onder meer tot uiting komt in een relevante afstudeeropdracht, gevolgde stages en projecten.

Je bent leergierig, analytisch, nauwkeurig en stressbestendig, kan zelfstandig werken en werkt met plezier in een divers team.

Je bent in staat om je werktijd efficiënt in te delen en beschikt over een goede tot uitstekende beheersing (mondeling en schriftelijk) van de Nederlandse en Engelse taal.

Tot slot worden vaardigheden op het gebied van (het nieuwe) business denken en projectmanagement gewaardeerd.

Waar kom je te werken?

The Work Lab is een bloeiende onderzoeksgroep die onderzoek doet naar de transformatie van werk, bekeken vanuit het perspectief van het individu, team, organisatie en arbeidsmarkt.

The Work Lab bestaat uit een hecht en divers team van circa 15 docent-onderzoekers, promovendi en lectoren waar veel aandacht is voor elkaar en sociale interactie.

The Work Lab maakt deel uit van het onderzoekscentrum van de faculteit Business en Economie van de Hogeschool van Amsterdam en is nauw betrokken bij het Centre for Economic Transformation.

Voor meer informatie zie en

De HvA wil een organisatie zijn waarin iedereen zich welkom, gewaardeerd en thuis voelt. Als werkgever geloven we dat, hoe inclusiever we zijn, des te beter we kunnen presteren als kennisinstelling van en voor de stad.

We streven er daarom naar om de verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven die Amsterdam rijk is, weerspiegeld te zien in het personeelsbestand van onze hogeschool.

Heb je tips hoe we onze communicatie op het gebied van diversiteit en inclusie kunnen verbeteren, laat het ons dan weten.

Wil je weten hoe het is om te werken bij de HvA? Ontdek het bij

Wat bieden we?

Wij bieden een veelzijdige en dynamische functie met veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Binnen de functie is veel ruimte voor eigen initiatief, ideeën en creativiteit.

Je werktijden kan je in overleg flexibel en hybride indelen. Daarnaast biedt de HvA uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert ze medewerkers om zich blijvend te professionaliseren.

De HvA heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en een 13e maand.

De arbeidsovereenkomst is tijdelijk en wordt aangegaan voor de periode van één jaar. De werkzaamheden maken deel uit van de organieke functie Onderwijs-Onderzoekmedewerker 3.

De bij deze functie horende loonschaal is schaal 8 (cao-hbo minimaal €2756,90 en maximaal €3.691,27) en inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Word jij onze nieuwe junior-onderzoeker?

Overtuig ons in je sollicitatiebrief! Van sollicitanten ontvangen we graag een curriculum vitae (C.V.) en een voorbeeld van onderzoekswerk, zoals een afstudeeropdracht of onderzoeksrapportage.

Klik op de knop solliciteer nu om uiterlijk 3 juli 2022 online te solliciteren.

Wat je verder moet weten

 • deze vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten;
 • wil je meer weten over hoe onze verloopt? Kijk dan op onze website ;
 • Bij de werving en selectie ter invulling van deze vacature, houden wij de HvA Sollicitatiecode aan. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 • Downloads

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier