Constructeur Junior - Utrecht
Kracht Recruitment
Utrecht, NL
5 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Als Constructeur Junior ben jij de gene die tekent en berekend hoe de constructie van een gebouw eruit moet zien. Samen met een team van 15 Constructeurs ben je verantwoordelijk voor alle fasen van het bouwproces.

Elk project is anders waardoor je wordt uitgedaagd mee te denken over innovatieve oplossingen. Voorbeelden van toonaangevende projecten zijn ziekenhuizen en zorgcentra.

Het taken pakket van de Constructeur Bouw :

 • Je maakt constructieve berekeningen voor beton- en staalconstructies zowel voor nieuw te ontwerpen constructies als voor de beoordeling van de sterkte van bestaande constructies
 • Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers, collega constructeurs en tekenaar
 • Je beoordeelt monitoringsprojecten, tekeningen en stelt kwaliteitsrapportages op
 • Functie-eisen :

  Voor de functie van Constructeur bezit je de volgende competenties en eigenschappen :

 • Een afgerond HBO en WO opleiding Bouwkunde of vergelijkbaar
 • Aanvullende opleidingen zoals HTI- Beton en Staalconstructies
 • Je hebt ervaring met geautomatiseerde rekensystemen
 • Je werkt erg nauwkeurig en tevens efficiënt
 • Je bent stressbestendig
 • Bedrijfsomschrijving :

  Het blijven ontwikkelen van nieuwe en bestaande gebouwen ineen constant veranderende wereld is de drijfveer van dit architecten- / ingenieursbureau.

  Voor iedere vraag is er een passend antwoord en dit bureauweet deze te geven met zijn vernieuwende en inspirerende ontwerpen.

  Vanuit eenpassie voor techniek en design werken professionals dagelijks samen aan diversewoning- en utiliteitsbouw projecten.

  Dit gebeurd geheel vanuit het BIM conceptom sneller en duurzamer te kunnen werken. Om constant vernieuwend te blijvenzorgt het bedrijf er voor dat zijn medewerkers ook de ruimte krijgen om dit tedoen.

  Zo worden er trainingen en workshops aangeboden en is er een persoonlijkontwikkelingsbudget voor iedere medewerker. Samenwerking is van groot belang opde werkvloer en de communicatie verloopt dan ook open en via korte lijnen.

  Metdeze vacature krijg jij de kans om samen te werken in deze stimulerendeomgeving.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier