Salarisadministrateur
RSM
Alkmaar, NL
2 dagen geleden

DIT GA JIJ DOEN

Als Salarisadministrateur word je onderdeel van de Loonadviesgroep. RSM Loonadviesgroep B.V. is een onderdeel van RSM, een gerenommeerde accountants- en belastingadviesorganisatie in Nederland.

Bij RSM Loonadviesgroep B.V. werken salarisadministrateurs die ondersteuning geven op het beloningsgebied, adviseren en ondersteunen bij loonheffingen, sociale zekerheid, secundaire arbeidsvoorwaarden en loonkostensubsidies.

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van salarisadministraties van verschillende opdrachtgevers en je zorgt voor het controleren en bewaken van alle decentrale (salaris)mutaties, zodat de verwerking op een juiste wijze plaatsvindt.

DIT BEN JIJ

Jij staat ervoor open om je vaktechnisch te ontwikkelen. Jij werkt graag in een team met een open en informele sfeer.

Als Salarisadministrateur herken je jezelf in het volgende profiel :

 • Afgeronde MBO opleiding;
 • Voornemens om jouw praktijkdiploma Loonadministratie te behalen of reeds behaald;
 • Ervaring met Unit4;
 • Goede communicatieve vaardigheden, teamgeest en cijfermatig vermogen;
 • Onafhankelijk en beschikkend over een rechte rug’;
 • Je herkent jezelf in onze waarde : wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en je bent maatschappelijk betrokken.

  DIT BIEDEN WIJ

  Bij RSM leer je snel, ontwikkel je je snel en geef je zelf richting aan je carrière. We bieden je een uitdagende, motiverende omgeving waarin je je optimaal kunt ontwikkelen.

  RSM beschikt over de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel staan en kent een goede werksfeer.

  Daarnaast bieden we je uitgebreide arbeidsvoorwaarden, waaronder :

 • Een goede werk-privé balans : Natuurlijk werken we hard, maar werken is niet het enige wat we belangrijk vinden. Samen werken we aan een goede werk-privé balans.
 • Een goede studieregeling : Wij vinden het belangrijk dat jij je ontwikkelt. Daarom bieden wij een goede studieregeling en de mogelijkheid tot het volgen van vaktechnische opleidingen en soft skills-trainingen.
 • Young RSM : Leer collega’s van jouw vestiging en andere vestigingen persoonlijk kennen en doe mee met leuke activiteiten met Young RSM.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier