Junior projectleider kleinbouw - Nijmegen
Eminent Groep
Nijmegen, NL
6 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Ben jij een manusje van alles? En weet jij, door je ervaring buiten, precies waar een projectleider tegen aan kan lopen op een bouwplaats? Dan ben ik opzoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever zijn we opzoek naar iemand voor de aansturing van uitdagende projecten. Dit doe je binnen een organisatie die gespecialiseerd is in het bouwen van vrije sector woningen.

Zij maken hierbij veel gebruik van op maat gemaakte prefab houtconstructies die komen uit eigen timmerwerkplaats. Je houdt je bezig met de werkvoorbereiding, begeleiding van de projecten buiten, het bestellen van materialen, het aansturen van de vaklieden en een stukje calculatie.

Een zeer diverse job dus met veel verantwoordelijkheden!

Interesse? Neem voor meer info contact op met Kyra Scholtens, 06 - 41 61 92 88, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Functie-eisen :

 • Een afgeronde bouwkundige opleiding;
 • Rijbewijs B
 • Je hebt enige tijd in de uitvoering gewerkt waardoor je goed weet waar je als werkvoorbereider in de praktijk tegenaan loopt;
 • Je bent pro actief, ziet werk liggen en in staat om zelfstandig te werken.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Onze opdrachtgever is een landelijk werkende bouw organisatie, gespecialiseerd in het bouwen van vrije sector woningen, in verschillende bouwsystemen.

  Hierbij maken zij veel gebruik van op maat gemaakte prefab houtcontructies uit hun eigen timmerwerkplaats. Ze zijn vooruitstrevend in het nieuwe bouwen, nieuwe ontwikkelingen en materialen, waarbij energiezuinig, ecologisch en milieuvriendelijk belangrijke uitgangspunten zijn.

  Ze bouwen energieneutraal waardoor de projecten in een rap tempo binnenstromen!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier