Klantenservice medewerker Zalando
Timing Uitzendteam
Eindhoven, Noord-Brabant
6 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Geef jij ook altijd graag advies over mode en ben jij hele dagen op zoek naar leuke kleding en mode op internet? Met jouw modebewustheid is succes verzekerd als klantenservice medewerker bij Zalando.

Jouw dag begint met een lekkere kop koffie of thee, je start je systemen op en kletst even bij met je collega's. Je neemt plaats achter je computer en maakt het jezelf comfortabel.

Vandaag ga je weer gezellige gesprekken tegemoet met Fashionista's! Jij gaat namelijk advies op maat geven en jouw klanten helpen met onder andere, vragen omtrent retouren, verzenden en betalingen.

Naast advies geven, ben je ook gevoelig voor commerciële opportuniteiten in je gesprek met de klanten om hen zo de Zalando-lifestyle te laten ervaren.

De telefoon gaat over en je krijgt mevrouw Lopez aan de lijn. Ze heeft een trui besteld en wilt graag weten wat het beleid is rondom retourneren.

Jij kunt haar hier natuurlijk mee helpen! Ze hangt op en heeft een leuke broek erbij besteld en je kijkt nog even rond op de website voor jezelf.

Het is natuurlijk wel een musthave en je hebt toch 20% korting op de producten van Zalando, dus waarom niet?

Je werkdag zit erop en je stapt de vestiging uit met een brede glimlach. De dames en heren die je vandaag hebt geholpen zullen stralen in hun nieuwe outfits en graag terugkeren voor een nieuwe aankoop bij Zalando.

Kortom :

 • Je helpt de Zalando-klant en geeft advies op maat via telefoon, chat en mail;
 • Je kan je weg vinden in een webshop-omgeving;
 • Je kan op een nauwkeurige en efficiënte manier een kwalitatief dossier afhandelen;
 • Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van.
 • Wil je meer informatie? Bel gerust 088-5015070 of mail naar j.melsinga timing.nl.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier