F-gassen monteur - Roosendaal
Maintec Vlissingen
Roosendaal, NL
1 dag geleden
source : Werkzoeken.nl

Je komt te werken in een leuke industriële omgeving in Bergen op Zoom nadat jij je f-gassen diploma hebt behaald of misschien heb je deze al!

Samen met je collega koelmonteur ga je op pad en loop je alle gekoelde systemen af, je controleert deze op lekkage en vult systemen bij met koelvloeistof waar nodig.

Deze job in de techniek kan bekleed worden door een starter in de techniek. Wanneer je het STEK diploma al bezit, dan kunnen jouw werkzaamheden worden verbreed met mechanische onderhoud werkzaamheden.

Het is goed mogelijk dat je eens per maand mee draait in de storingsdienst op de locatie te Bergen op Zoom als koelmonteur of mechanisch monteur.

Je zal werkzaam zijn in een industriële omgeving waar onder ander automotive onderdelen worden gemaakt.

Functie-eisen :

Heb je naast technisch inzicht een goed gevoel voor collegialiteit, het nakomen van afspraken en communicatieve vaardigheden aangevuld met de onderstaande basisvereisten, zoals :

 • minimaal een mbo 2-diploma Elektrotechniek, of een soortgelijk diploma (pré).
 • enige ervaring in de techniek of als koelmonteur.
 • een VCA-basiscertificaat.
 • een f-gassen en / of STEK diploma of bent bereid dit te behalen.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Maintec Vlissingen is de beste plek voor vaklieden, specialisten en techneuten. Voor een nieuwe baan, doorgroei, project of carrière switch in de techniek word jij persoonlijk geholpen bij ons op de vestiging in Vlissingen.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier