Magazijnmedewerker
Olympia
NIEUWEGEIN, NL
5 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Door jouw inzet als logistiek medewerker binnen DHL zorg je ervoor dat bestelde auto- onderdelen netjes op tijd aankomen bij de dealers en klanten.

Kortom : jouw werk is onmisbaar! Reageer dus snel en ga via Olympia aan de slag als :

Logistiek medewerker / Magazijnmedewerker

Wat ga je doen?

Je zorgt ervoor dat inkomende pakketten uitgeladen worden en naar de juiste locatie gebracht worden en dat deze handeling digitaal wordt vastgelegd.

Daarnaast scan je orders en pick je deze en verwerk je retour goederen ook in het systeem. Uiteraard zorg je ervoor dat het magazijn opgeruimd en schoon blijft.

In minder drukke tijden steek je graag de handen uit de mouwen of pak je een keer een bezem.

Arbeidsvoorwaarden

Natuurlijk staat hier tegenover dat je in ieder geval een fijn salaris krijgt! Ben je 21 jaar of ouder dan is jouw instroom uurloon € 10,41 bruto per uur.

Indien je meer ervaring opdoet en certificaten meebrengt dan kan dit nog hoger worden in overleg met DHL. Heb je nog geen certificaten dan bieden wij je de mogelijkheid om dit kosteloos via ons te behalen.

Tevens heeft DHL een reiskostenregeling en kun je bij goed functioneren voor langere tijd aan de slag bij deze mooie werkgever.

Wanneer je komt werken via Olympia bouw je, naast het afgesproken uurloon, ruim 10% van je salaris op voor vakantieuren die je in overleg met de opdrachtgever op kan nemen.

Daarnaast heb je recht op 8% vakantiegeld en ontvang je een feestdagenvergoeding conform CAO. Na 26 gewerkte weken word je opgenomen in de pensioenregeling waarvan Olympia de basispremie betaalt.

Boven alles kun je rekenen op een persoonlijke, betrokken begeleiding van de vestigingsmedewerkers van Olympia Nieuwegein.

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

We maken graag kennis met je.

Vaardigheden

Allereerst ben je natuurlijk een logistieke topper. Je hebt al ervaring binnen een magazijn als bijvoorbeeld magazijnmedewerker, logistiek medewerker, warehousemedewerker, orderpicker, heftruckchauffeur of reachtruckchauffeur.

Je spreekt goed Nederlands of Engels en hebt al ervaring (of gewoon een geldig certificaat) voor de heftruck of reachtruck.

Daarnaast is het belangrijk dat je flexibel bent (je gaat namelijk niet werken onder kantoortijden), je heb een sterke fysieke conditie (je kunt dus met gemak twintig kilo tillen) en is het krijgen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) voor jou geen enkel probleem!

Natuurlijk woon je lekker in de buurt van Nieuwegein en ben je op korte termijn fulltime beschikbaar van 7-15 uur of 14-23 uur.

Het is ook mogelijk om wekelijks te rouleren tussen beide diensten.

Over de werkgever

Deutsche Post DHL (DP DHL) is een internationale organisatie waarin verschillende logistieke dienstverleners hun krachten hebben gebundeld.

Door deze samenvoeging van verschillende logistieke componenten kan DP DHL geïntegreerde, en voor haar klant op maat gemaakte, oplossingen bieden ten aanzien van het transport van goederen, informatie en betalingsverkeer.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier