Consultant Capaciteitsmanagement
ChipSoft
Antwerpen, NL
5 dagen geleden

Pagina-inhoud

Consultant Capaciteitsmanagement

Locatie : Antwerpen (BE)

Niveau : Professionele bachelor

Dienstverband : 40 uur per week

In een sector waarin de ontwikkelingen op het vlak van zorg-ICT in stroomversnelling zitten, biedt ChipSoft een ultramodern en ziekenhuisbreed geïntegreerd elektronisch patiëntendossier.

Dankzij ons groeiende marktaandeel in België is ChipSoft op zoek naar nieuwe collega’s.

Herinner mij Solliciteer nu Terug

Jouw job

Jij bent namens ChipSoft de specialist op het gebied van capaciteitsmanagement. Door jouw kennis van zorglogistiek ga jij zorginstellingen die met HiX werken advies geven op het gebied van capaciteitsmanagement.

Hiermee ondersteun je bij het verkorten van de ligduur en zorg je voor de tijdige beschikbaarheid van de verschillende resources als OK en polisessie.

Daarnaast zorg je door middel van zorgvuldige data-analyse dat zorginstellingen beter inzicht krijgen in zorgprocessen.

Als consultant beschik jij vanzelfsprekend over uitstekende communicatieve vaardigheden en ben jij in staat om projecten tot een succesvol einde te brengen.

Jij bent iemand die voldoening haalt uit het werken op het snijvlak van technologie, logistiek, verandermanagement, big data en zorg!

Jouw team

Je komt in een jong team dat overloopt van enthousiasme, kennis en ambitie. Het team capaciteitsmanagement bestaat uit zeven collega's en is op dit moment vol in ontwikkeling.

Jouw werkdag

Een spannende dag vandaag. Vandaag ga je samen met collega's een presentatie geven aan een ziekenhuis. Vol enthousiasme gaan jullie vertellen hoe wij als ChipSoft door gebruik te maken van slimme ICT de wachtlijsten voor de polikliniek kunnen reduceren, zonder dat de wachtlijsten voor de OK oplopen.

Dit betekent een andere manier van werken en kijken naar de manier van plannen binnen het ziekenhuis, waardoor jouw uitstekende communicatieve vaardigheden vrij spel krijgen.

Na de presentatie ga je direct door naar kantoor om mee te werken aan de ontwikkeling van voorspelalgoritmes, zodat ziekenhuizen vooruit kunnen kijken in de benutting van hun resources en hier tijdig op kunnen acteren.

Je sluit de dag af met een sparringsessie met collega's naar aanleiding van het ziekenhuisbezoek vorige week. Hier heb je een interessant pilot-project afgerond, waarbij de reductie van ligduur centraal stond.

Tijdens deze sparringsessie bekijken jullie hoe de opgedane ervaringen zo snel mogelijk beschikbaar gesteld kunnen worden voor andere klanten van ChipSoft.

Wat bied jij?

 • De Nederlandse taal machtig zijn
 • Afgeronde WO, (Technische) bedrijfskunde, wiskunde, operations management
 • Kennis van Zorglogistiek
 • Communicatieve vaardigheden
 • Kennis van Excel
 • Wat bieden wij?

  Om het werken bij ChipSoft nóg aangenamer te maken, bieden wij :

 • Een competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen (waaronder maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en groepsverzekering)
 • 20 wettelijke verlofdagen aangevuld met 12 ADV-dagen
 • Uitgebreide interne en externe opleidingsmogelijkheden
 • Veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden
 • Een informele werksfeer met sociale activiteiten na werktijd
 • Een modern kantoor met goede bereikbaarheid (nabij station Antwerpen-Berchem)
 • Je komt terecht in een sterk groeiend bedrijf
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier