Hallo hoogspringer
Mundo Kinderopvang
Rotterdam
4 dagen geleden

Omschrijving

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch Medewerkers. De hoogbegaafde kinderen van BSO Quadratum missen alleen nog een collega die de lat net iets hoger legt.

Het werken met kinderen die hoogbegaafd zijn, doet een beroep op de interesse en kennis van de pedagogisch medewerker. Daar krijg je bij ons begeleiding en trainingen voor en je werkt zeer nauw samen met de school en het docententeam.

Er is namelijk een warme samenwerking met basisschool Quadratum. Je kunt op deze locatie minimaal 16 uur en maximaal 20 uur per week werken.

De locatie zit in de basisschool Quadratum en bevindt zich op loopafstand van het Pijnackerplein. Daar kunnen de kinderen genieten van alle ruimte waar ze zich heerlijk kunnen uitleven.

Kortom een locatie vol uitdagingen voor de kinderen.

Je bent al een hele goede pedagogisch medewerker maar gaat graag een uitdading aan om jezelf verder te ontwikkelen. De kinderen van Quadratum hebben erg veel behoefte aan uitdaging.

Je bent geduldig, creatief, deskundig, en je hebt inlevingsvermogen. Wij vragen iemand met ervaring in de kinderopvang of onderwijs, interesse heeft in het hoogbegaafde kind en niet bang is voor een leuke uitdaging.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier