Projectleider - Zwolle
Eminent Groep
Zwolle, NL
6 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Als projetleider ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van een of meerdere projecten. Je bewaakt de planning en bent het aanspreekpunt.

Daarnaast ben je budget- en resultaatverantwoordelijk. Jij zorgt ervoor dat het budget niet overschreden wordt, je bepaalt welke investeringen er gedaan worden en welke kosten er kunnen worden gemaakt.

Je rapporteert hierover en je bent verantwoordelijk voor het evaueren over het resultaat, zowel tussentijds als na oplevering.

Interesse? Neem voor meer info contact op met Mariëlle Blom, 06 - 18 73 33 65, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Functie-eisen :

 • Afgeronde opleiding op HTS niveau
 • Kennis van vastgoedonderhoud
 • Een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Klantgericht, initiatiefrijk en overtuigend
 • Bedrijfsomschrijving :

  Een jong en dynamisch bedrijf gericht op de toekomst, actief in de afbouw, renovatie en onderhoud. Een bedrijf dat investeert in zijn mensen.

  Zij bieden veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling en binden mensen met passie voor het vak graag aan de organisatie.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier