Reachtruckchauffeur , DSV Solutions Nederland B.V.
Randstad
MOERDIJK, NL
1 dag geleden

Als reachtruckchauffeur aan de slag met de luxe van kantoortijden? Je leest het goed, het beste van deze twee werelden komen samen bij DSV Moerdijk.

Wat bieden wij jou?

Behalve fijne werktijden (tussen 07 : 00 en 16 : 00 uur) hebben wij natuurlijk meer te bieden. Je gaat namelijk aan de slag bij DSV in Moerdijk, een groot logistiek bedrijf met een diversiteit aan producten.

Jij bent natuurlijk al goed in je vak, maar hier leer je nog meer fijne kneepjes van het vak. Je ontvangt als reachtruckchauffeur een uurloon van €11,25 en een wekelijkse betaling.

Wil jij je daarnaast graag verder ontwikkelen? Top! Er zijn diverse interne opleidingen en wij denken graag met jou mee!

Wat ga je doen?

Vanalles! Jouw werkzaamheden als reachtruckchauffeur zijn heel divers. Zo ben je onder andere verantwoordelijk voor het mee in-

en uitladen van de container en het verrijden van de pallets met de producten die zijn binnen gekomen, om deze vervolgens naar de gewenste plek in het magazijn te brengen.

Kortom jij zorgt ervoor dat alle binnen gekomen goederen op de juiste plek in het magazijn komen te staan.

Wanneer ben jij de ideale kandidaat?

Je beheerst Nederlandse of Engelse taal, zodat je alle (veiligheids-)instructies goed kan volgen. Je hebt daarnaast ook al ervaring met het rijden op de reachtruck en liefst een geldig reachtruckcertificaat.

Eigen vervoer is ook erg handig, aangezien er geen openbaar vervoer in de directe omgeving stopt. Maar ben jij super fanatiek en vind jij dit geen probleem, dan gaan wij graag met jou het gesprek aan!

Sollicitatieproces

Na een telefonische kennismaking ga je op gesprek bij DSV Moerdijk. Tijdens dit gesprek krijg je een rondleiding en zie je waar jij straks als reachtruckchauffeur aan de slag gaat.

Enthousiast geworden?

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier