Duaal leer-werktraject vanaf 3e leerjaar hbo-verpleegkunde
TWB, Thuiszorg met Aandacht
Roosendaal
1 dag geleden

Wil jij je studie HBO Verpleegkunde vanaf het derde leerjaar voortzetten in de praktijk? Kom dan leren en werken in het duaal traject bij TWB en wordt opgeleid tot wijkverpleegkundige in de thuiszorg!

We hebben mogelijkheden binnen verschillende gemeenten waaronder Roosendaal, Woensdrecht, Bergen op Zoom, Halsteren, Steenbergen, Halderberge, Rucphen en Etten-Leur.

Word jij onze nieuwe collega wijkverpleegkundige?

Jouw leeromgeving

In het duaal leer-werktraject wordt je gekoppeld aan en begeleid door een wijkverpleegkundige waardoor je gelijk onderdeel uitmaakt van een professionele leeromgeving.

De wijkverpleegkundige leert jou de kneepjes van het prachtige vak en ondersteunt jou in je (persoonlijke) ontwikkeling tot zorgprofessional.

Daarnaast leer je ook veel van het zelfstandig werken als verzorgende in de thuiszorg routes. Daarbij werk je samen met de collega’s uit de zorgteams.

Er is voldoende ruimte voor stage- of afstudeeropdrachten waarbij je direct de praktijk kunt koppelen. Naast de praktijk ga je 1 dag in de week naar school.

Het duaal leer-werktraject bij TWB heeft als doel je op te leiden tot wijkverpleegkundige, de functie die je na het behalen van je diploma hbo Verpleegkunde zelfstandig uitvoert.

Kijk voor meer informatie over het duaal leer-werktraject bij TWB het op onze website.

Waarom wij het verschil maken

TWB Thuiszorg West-Brabant is dé specialist op het gebied van thuiszorg in West-Brabant. We zorgen ervoor dat onze cliënten zo veilig en lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

We zijn een ambitieuze organisatie die snel inspringt op zorgontwikkelingen met aandacht voor de cliënt en de medewerker.

Kortom, een uitdagende leeromgeving voor jou met verschillende doorgroeimogelijkheden!

Doorgroeimogelijkheden

Binnen TWB staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Als wijkverpleegkundige zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Zo kun jij je specialiseren als wijkverpleegkundige preventie en netwerk.

Maar ook de functies van wijkverpleegkundige hospice thuis team of acute zorg en gespecialiseerd verpleegkundige behoren tot de mogelijkheden.

Heb jij je ontwikkeld tot een autonome wijkverpleegkundige en ambieer je een leidinggevende functie? Dan kun je bij TWB doorgroeien naar senior wijkverpleegkundige.

Wij bieden jou

 • een uitdagend en leerzaam duaal traject afgestemd op jouw ontwikkeling!
 • een leerarbeidsovereenkomst van minimaal 24 uur en maximaal 28 uur per week voor de duur van een jaar met mogelijkheid tot verlenging
 • een stage van 4 uur binnen je contracturen, de overige uren ben je zelfstandig werkzaam in de wijk
 • een salaris volgens CAO VVT in schaal FWG 35. Dit is een bruto maandsalaris van € 1.960,- tot € 2.845,- op basis van een 36-urige werkweek
 • een reiskostenvergoeding van € 0,15 per km tot 10 km enkele reis. Zit je daar boven? Dan krijg je € 0,27 per km
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering, een collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
 • een inwerktraject op maat, voordat je zelfstandig aan de slag gaat
 • de mogelijkheid om vakinhoudelijke scholingen te volgen die vanuit de organisatie worden gefaciliteerd
 • een baan als wijkverpleegkundige na een succesvol duaal traject en het behalen van je diploma hbo Verpleegkunde met diverse doorgroeimogelijkheden
 • Wij vragen van jou

 • je gaat naar het derde of vierde leerjaar van de voltijdopleiding hbo Verpleegkunde en je wilt de overstap maken naar duaal leren en werken
 • je hebt de eerste twee leerjaren afgerond met daarin drie succesvolle stages in de thuiszorg, het ziekenhuis en intramuraal
 • je bent flexibel ingesteld en het is voor jou vanzelfsprekend dat je klaar staat en bereikbaar bent voor je collega's
 • je bent sociaal vaardig, je hebt een proactieve houding en kunt samen met de cliënt de werkzaamheden uitvoeren en inspelen op zijn / haar wensen
 • je kunt op heldere en tactische wijze communiceren met cliënten, collega’s, mantelzorgers en samenwerkingspartners
 • je bent digitaal vaardig
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier